агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

След тежка битка с Ковид, Володя Стоянов прошепна: Добре съм!

“Добре съм!” Само това успя да каже войводата на народната музика Володя Стоянов, който днес навършва 61 години. Според близките му певецът вече е преборил коронавируса и това като по чудо се е случило с горещите молитви, които приятелите му отправяли към Бог и приятелката на Володя – баба Ванга.

seo-blog7

“Много е вярващ. Всички му стискаме палци и, разбира се, го очакваме да се присъедини към нас на коледните тържества, каза Иван Драмов, председател на фондация “Ванга”, който постоянно се информира за състоянието на изпълнителя.

Певецът, изпял емблематични народни песни, очаква да бъде изписан малко преди Коледа от ВМА, но възстановяването му няма да е лесно. “Ще направим курбана, както съм обещал, само да го видя, че е жив и здрав и е сред нас, да ни попее малко”, надява се Драмов.

 

Изпълнителят е емблема на народната музика

Изпълнителят е емблема на народната музика

 

Володя Стоянов бе приет в болницата в изключително тежко състояние с двустранна пневмония навръх Димитровден. Вкарват го директно в интензивното отделение, където прекарва месец. Докторите са категорични, че влошеното му състояние е следствие на забавянето на лечението, а певецът не се замисля, че може да е пипнал коронавируса, защото живее изолирано в Петрич и не се среща с много хора. Затова при първите симптоми решава, че е настинал, тъй като спи на отворен прозорец в дома си, за да диша от чистия планински въздух на Беласица. Започва да пие горещ чай, да се разтрива с ракия и да си прави компреси, но изведнъж рязко се влошава. За щастие, лошото вече е зад гърба му и сега му предстои да започна да се възстановява, писа “България Днес”.

гръцки преводач Добрич

Източник:

Вижте още:  Коя го носи по-добре? Певици мерят знойните си тела (Вижте Маги Джанаварова срещу Инна)