агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Спортният министър на Слави сложил силикон на жена си! Нина Василева прилича на плеймейтка

Нина Василева, жената на спортния министър на Слави Трифонов – Радостин Василев, бързо придоби славата на най-предизвикателно изглеждащата министерша в кабинета на Кирил Петков. Съпругата на Василев, от която той има син, демонстрира визия, сходна с тази на плеймейтките и моделките в социалните мрежи, където има множество провокативни снимки по бански и в тесни къси вечерни рокли.

seo-blog7

 

Красотата на Нина обаче съвсем не е природна даденост. Оказва се, че тя е в дългия  списък с клиентки на известния пластичен хирург д-р Ангел Енчев, който й е поставил силиконовитe импланти в гърдите, споделят нейни приятелки. Цената на интервенцията е около 10 хиляди лева, а близки до семейството разкриват, че естетическата корекция е била подарък на Нина от нейния мъж.

 

Oт фотосите й е видно, че тя не се е ограничила единствено с едно подобрение, а е залитнала и по актуалните в последните години филъри, с които е уголемила и устните си.

 

Тунингованата госпожа министерша обича и лукса, като демонстрира висок стандарт на живот в социалните мрежи, където могат да бъдат видени снимки от екзотичните й пътувания, както и модните й тоалети, все на известни и скъпи марки.

 

гръцки преводач Добрич

Нина не остава по-назад от мъжа си министър и също е на държавен пост. През миналата есен гръмна новината, че тя е била назначена за зам.-шеф на Трето РПУ в столицата. Преди това пък е работила в отдел „Икономическа полиция“.

 

Иначе Василева е учила право във Велико Търново и е колежка по диплома на своя съпруг. Само преди месец в публичното пространство плъзна слух, че семейният им рай е ударен от гръм и двамата с Радостин Василев се развеждат. Мълвата обаче не бе потвърдена от нито един от тях, пише „Ретро“.

Вижте още:  Явор Бахаров стана рибар, Рая готви улова

 

Източник: