агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Старост-нерадост: Рачков боядисва косата си заради младата Анита

Преди 2 седмици Димитър Рачков празнува юбилей. Актьорът навърши 50 години в компанията на най-добрите си приятели. Неотлъчно до него бе и половинката му Анита Димитрова, която е с цели 27 лета по-млада, но по думите му е надраснала възрастта си.

seo-blog7

 

Прави впечатление, че покрай красивата си приятелка Рачков също доста се освежил. Той дори е боядисал косата си в тъмен тон, за да скрие побелелите кичури по темето си. Определено му отива! Запознати издават, че актьорът е станал много суетен и се кипрел наравно с Анита пред огледалото. Блондинката даже го мъкнела със себе си по козметични процедури и той бил изключително доволен от резултата. Факт е, че талантливия комик видимо изглежда по-добре – подладен и освежен.

Според запознати Рачков се засегнал и от коментарите под снимките му в инстаграм, затова започнал да се грижи повече за външния си вид. „Това дъщеря ти ли е?” „Не е ли на училище, Мите?”, „Удари те кризата на средната възраст!”, пишат потребители в профила на актьора, очевидно с цел да го жегнат заради възрастовата му разлика с младата блондинка.

Красивата Анита успя да се задържи учудващо дълго до водещия. В началото всички бяха убедени, че няма да изкарат много време заедно, двойката обаче доказа обратното. Периодично дори се появяват слухове, че Димитрова чака бебе от 50-годишния комик, ала досега те не са били потвърдени. Рачков е известен с това, че никога не коментира публично личния си живот.

Актьорът има няколко дълги връзки зад гърба си, но нито една не е приключила с брак. Дали пък точно Анита няма да го заведе до олтара? От първата си жена Христина актьорът има син Димитър Рачков-младши, който вече е в тийнейджърска възраст. С нея се разделиха, защото тя го замени с тогавашния му приятел Евтим Милошев. Най-обсъждани бяха отношенията му с Мария Игнатова, която пък миналата година се омъжи за Ивайло Нойзи Цветков. С днешна дата усмихнатият бургазлия е в чудесни отношения с всичките си бивши и казва, че няма никаква драма между тях.

Вижте още:  Мариана Попова обещава,че спира да пее. Дано да не размисли!

Запознати твърдят, че Рачков много угаждал на актуалното си гадже Анита. Той пръскал по нея солидни суми – осигурявал й дизайнерски чанти, обувки и дрехи за хиляди левове. Освен всичко изброено, Митко се погрижил да живее с блондинката в истински палат. Те делят един покрив в затворения комплекс „Маунтин Вю Вилидж”, намиращ се край езерото Панчарево. Бившата плеймейтка се шири в просторна къща по американски стандарт, разположена на близо 300 квадрата. Имотът бил обзаведен по последна мода и дори разполагал с басейн, където Димитрова събирала тен през топлите месеци.

За да прави добро впечатление на мъжа си, влюбената хубавица влязла в ролята на примерна домакиня. Всеки ден тя приготвяла поне по две вкусни ястия, с които гощава актьора. Дори слагала манджите в кутии и носела изкушенията за Рачков в студиото, където да се храни здравословно по време на снимки.

гръцки преводач Добрич

„Мария Игнатова се интересуваше само от работата си, да се вижда с приятелки и социален живот. Нищо друго не я вълнуваше, дори и синът й Виктор го отгледа бившият й мъж Петко Димитров. Никога не е влизала в кухнята, не е чистила, а мъжете обичат грижовни жени, особено ако и изглеждат добре като Анита”, коментират близки до известния водещ

Говори се, че Димитрова се чувствала готова за деца и вече си представяла, че ще дари Рачков с още един син или дъщеря. Актьорът също не изключвал възможността това да се случи и нищо чудно в скоро време наистина да забремени атрактивната дама до себе си.

Източник: