агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Топ икономисти, бизнес лидери и финансови експерти – на Investor Finance Forum на 22 ноември

Финансовият, икономическият и инвестиционният елит в България ще се включи в юбилейното 10-о издание на най-големия инвестиционен и финансов форум за България и региона – Investor Finance Forum на Investor.bg. Той ще се проведе на 22 ноември в хибриден формат. Част от дискусиите ще се проведат в зала „Васил Левски“ в хотел Hyatt Regency Sofia, където експерти и представители на висшия мениджмънт на компании в сектора ще споделят наблюденията си и ще очертаят тенденциите при развитието на секторите в бъдеще. Задълбочени разговори очакват и зрителите в ефира на Bloomberg TV Bulgaria, където паралелно ще се провежда специалнo телевизионно студио за Investor Finance Forum. Дискусиите от залата на форума ще се излъчват и на живо на Investor Media PRO и в каналите на Investor.bg.

По време на бизнес конференцията ще бъдат представени резултатите от Годишната класация на най-добрите договорни фондове в България за 2021 г. При изготвянето на класацията са използвани данни за 96 договорни фонда, в т.ч. и ETF, управлявани от 26 управляващи дружества.

seo-blog7

Какъв е пътят към новия модел на икономиката по време на първия панел ще очертаят Алесиа Берарди – ръководител на макро-икономическите и стратегически проучвания в Amundi Asset Management, Илия Лингорски – член на Борда на директорите на Инвестиционен фонд „Три морета“, Милен Велчев, бивш финансов министър и изп. директор на ВТБ Капитал, и Петър Ганев – старши изследовател от Института за пазарна икономика. Специалистите ще споделят възможностите пред компаниите за възстановяване след COVID-кризата и как се управлява устойчив бизнес в неустойчива икономика. Модератор на експертния разговор ще бъде ас. Васил Караиванов, преподавател в Стопанския факултет на СУ „Св. Климент Охридски“ и член на Европейската лига за икономическо сътрудничество. Васил Сланчев, ръководител отдел „Частно банкиране и взаимни фондове“ в управление „Капиталови пазари“, Пощенска банка

Вижте още:  Мъск е в дупка, но очевидно не знае първия закон за дупките

За новите решения на банките, бъдещето и възможностите на отвореното банкиране ще говорят Петър Ризов, стратегически консултант, MyFin, Соня Бонова – CEO на Rilla, част от MFG и Боян Янчев – CTO на Lirex. Модератор на задълбочения разговор ще бъде утвърденият журналист Христо Николов, водещ на сутрешния блок и предаването „ИмоТиТе“в ефира на Bloomberg TV Bulgaria.

Мирослав Мирославов, CEO и съосновател на OfficeRnD, доц. д-р Маню Моравенов – изпълнителен директор на Българската фондова борса, Явор Гочев, инвестиционен мениджър, на Innovation Capital и Георги Митов – съосновател и управляващ партньор на BrightCap Ventures, ще споделят опита си в инвестирането в устойчиво бъдеще и ще запознаят публиката с техниките, по които компаниите могат да постигнат едновременно бърз и устойчив растеж, начините на финансиране и как инвеститорите могат да стимулират прехода към кръгова икономика. Модератор на дискусията ще бъде икономическият журналист и гл. редактор на Investor.bg и водещ в ефира на бизнес телевизията Bloomberg TV Bulgaria Бойчо Попов. 

За най-важните моменти при инвестициите във взаимни фондове ще коментират Явор Ачев, мениджър за България на Amundi Asset Management, Николай Павлов, директор “Връзки с инвеститорите” и член на Съвета на директорите на ЕЛАНА Фонд Мениджмънт, и Васил Сланчев, ръководител отдел „Частно банкиране и взаимни фондове“ в управление „Капиталови пазари“ от Пощенска банка. Модератор на разговора ще бъде Павел Бандилов, изп. директор на БПД Индустриален фонд за недвижими имоти АДСИЦ.

Генерален партньор на конференцията е Fibank. Основни партньори на събитието са ЕЛАНА Фонд Мениджмънт, MFG и Българска фондова борса. Събитието се организира с подкрепата на Amundi Asset Management, LIREX, Software Group, MEDICAL DENT и лаборатории ГEНИКА.

Вижте още:  Бюджет 2022 г. най-вероятно ще е готов в края на месеца

Институционални партньори на юбилейното издание на Investor Finance Forum са Френско-българска търговска и индустриална камара, Асоциацията на директорите за връзки с инвеститорите в България, Асоциацията на българските лидери и предприемачи, Български форум на бизнес лидерите, Изпълнителна агенция за насърчаване на малките и средни предприятия, Британско-българска бизнес асоциация, Българска мрежа на Глобалния договор на ООН, Sofia Tech Park и Висшето училище по застраховане и финанси.

Източник:

гръцки преводач Добрич