агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Уил Смит имал желание да убие баща си

Уил Смит призна, че един ден е имал желание да убие баща си. В мемоарите си, откъс от който публикува списание People, той разказва за домашно насилие в семейството му.

seo-blog7

“Когато бях на девет години, видях баща ми да удря майка ми толкова силно по главата, че тя падна. Тогава тя изплю кръв”, спомня си актьорът.

Смит подчертава, че заради малтретирането на майка му е имал желание да отмъсти на баща си. Освен това детската травма е повлияла на живота и кариерата му. Дълго време той се съмнявал, че заслужава признание, похвала, искрено внимание и смях от публиката.

“Защото не можех да се противопоставя на баща си. За това, че бях страхливец”, обяснява артистът в книгата си.

Родителите на Смит се разделили, когато той бил подрастващ и официално се развели през 2000 година. Въпреки че актьорът поддържа близки отношения с баща си, Смит пише, че гневът му заради травмата от детството отново се е появил десетилетия по-късно, когато се е грижил за баща си поради прогресиращия му рак.

Спомняйки си покойния си баща, Уил заявява, че той е бил жесток, но винаги искрено се е интересувал от успеха на сина си.

“Баща ми беше жесток, но ходеше на всяко мое представление или концерт… Беше алкохолик, но на премиерите на всеки мой филм беше трезвен. Слушаше всяка плоча. Посешаваще всяко студио”, пише актьорът.

По-рано Уил Смит призна, че е мислил за самоубийство. Според него той е научил много скрити неща за себе си, което го е накарало да се замисли да си отнеме живота.

гръцки преводач Добрич

Източник: БГНЕС

Вижте още:  "Цар бомба": Най-мощното ядрено оръжие на Путин (ВИДЕО)

Източник: