агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

USSCyber: Първият крипто продукт, базиран на бъдещо представяне в спорта

USSCyber: Първият крипто продукт, базиран на бъдещо представяне в спорта

michel pacifico usscyber

seo-blog7

Мишел Пасифико е създател на компанията USSCyber, чиято основна дейност е разработването на блокчейн технология за различни сектори, в това число финансовата, енергийната и спортната индустрия. USSCyber разработва първият крипто продукт в света, чиято стойност е базирана на представянето на даден спортен клуб.

Ето какво разказа г-н Пасифико за себе си, за криптовалутите и за своя продукт пред Profit.bg:

Г-н Пасифико, откога сте запален по спорта?

Мисля, че това, че съм роден в Бразилия ми помогна много в това отношение. Да сме конкурентоспособни спортисти е в нашата кръв, особено във футбола. Спомням си, че през 1982 г. гледах как моите родители подкрепят Бразилия по време на Световното първенство по футбол.

Бях много малък, но беше невероятно в онзи ден да гледам родителите ми и това колко обичат футбола. Запалих се, докато гледах звездния национален отбор на Бразилия от 1982 г. Беше впечатляващо и завладяващо.

А по криптовалутите?

През 2011 г. научих от приятел за известната в света на криптовалутите биткойн. Тогава бях супер заинтересован в това да науча повече за блокчейн технологията, която стои зад този уникален продукт биткойн. Затова започнах да проучвам технологията и колкото повече се задълбочавах, толкова по-очарован оставах.

гръцки преводач Добрич

Мишел Пасифико е създател на компанията USSCyber, чиято основна дейност е разработването на блокчейн технология за различни сектори, в това число финансовата, енергийната и спортната индустрия.

USSCyber разработва първият crypto продукт в света, чиято стойност е базирана на представянето на даден спортен клуб.

Ето какво разказа г-н Пасифико за себе си, за криптовалутите и за своя продукт пред Profit.bg:

Можете ли да ни разкажете малко повече за UssCyber?

UssCyber е определението на нова модерна блокчейн технология. Разработихме хибридна система, която днес разполага с един от най-бързите продукти за обработване на плащания в световен мащаб. Нашата концепция е не само да улесним достъпа на хората до света на криптовалутите, но и да защитим интереса на всички към криптовалутите.

Вижте още:  СЗБ и БАЗ: Правителството предвижда затваряне на бизнеси

Колко време ви отне да разработите платформата?

Това беше едно дълго пътуване, което започна в 3:00 часа през нощта в един ден през 2014 г., когато се обадих на мой скъп приятел. Разказах му за моята идея за създаването на блокчейн продукт, свързан с бъдещо представяне. Първият продукт, който искахме да пуснем, беше в сферата на спортната индустрия и по-конкретно във футбола, който е най-популярният спорт в света.

Попитах моя приятел какво ще каже да създадем крипто алгоритъм, базиран на бъдещото постоянство в представянето на даден футболен отбор – криптовалута, чиято стойност ще се мени от мач на мач? Идеята му хареса и така стартирахме UssCyber Blockchain и създаването на алгоритъма. Ние създадохме първия и единствен крипто продукт в света, базиран на бъдещо представяне.

От какво се влияе вашият алгоритъм и как той помага на феновете и инвеститорите да печелят пари?

Алгоритъмът се влия на 80% от представянето и на 20% от предлагането и търсенето. Основният фактор е представянето на клуба. Включили сме степента на трудност на съответното първенство в алгоритъмаь в зависимост от държавата и в колко състезания може да играе даден клуб.

С други думи, колкото повече играе отборът, толкова по-добра оценка ще има. Не се изискват никакви усилия. Феновете разбират футбола. Те знаят дали клубът ще се справи добре или не, така че това е един приятелски и забавен начин да се инвестира в криптовалути.

Защо избрахте Локомотив София за ваш първи партньор в страната?

С Иван Василев имахме много срещи във връзка с нашия продукт. На него му хареса възможността и искаше да бъде първият в България и в света, който да пусне крипто продукт, базиран на бъдещо представяне. Той смята, че технологиите и футболът са от фундаментално значение за израстването на спорта в днешния свят.

Вижте още:  Hyundai се отказва от автомобилите с ДВГ

Начинът, по който структурираме нашия продукт, може да осигурява допълнителни доходи за клубовете. Феновете могат да помагат на клубовете и също така да печелят от тяхното представяне.

Планирате ли да подпишете договори и с други клубове?

Да, водим преговори с отбори от цял свят, но сме много близо до България, Испания, Португалия и Бразилия. В нашата система са включени над 2 000 футболни клуба от 95 държави, както и отбори от Дивизии А и Б. Идеята е скоро и те да се присъединят.

Това ли е първият продукт, базиран на представянето на даден спортен отбор?

Да и не само. Това е първият продукт, базиран на бъдещо представяне като цяло във всички финансови сектори и дори сме патентовали идеята.

Какви са вашите очаквания по отношение на света на криптовалутите през 2022 г.?

Много анализатори смятат, че това е бъдещето. Криптовалутите ще продължат да съществуват, но аз искам да напомня на всички за технологията, която те използват. Това е същественото нещо.

Блокчейн технологията може да бъде използвана във всички финансови сфери. Без значение колко голяма или малка е вашата компания, ползите от технологията надхвърлят тези от днешните софтуерни технологии.

Злато или криптовалути, как можем по-добре да се предпазим от инфлацията?

Това са два изцяло различни класове активи. Преди време хората сравняваха златото с крипто, но между тях няма какво да се се сравнява. Златото винаги е било основна суровина в световен мащаб, ако не и най-важната.

Смятам, че въпросът в днешно време е фиатни пари (кеш) или криптовалути. На този въпрос обаче не може да бъде отговорено днес. След 20 години може би ще да се питаме кое е по-сигурно и по-добро за хората – криптовалутите или кешът.

Криптовалутите имат много голям потенциал за растеж, но смятам, че не са готови много скоро да надделеят на водещите валути в света. Колкото по-рано разберете блокчейн технологията и криптовалутите, толкова по-напред ще сте в играта и когато дойде времето, ще ги използвате уверено.

Вижте още:  Падането на Tesla от S&P ESG касае цялата индустрия

Какво можем да кажем за измамите и лошите сделки с криптовалути? Защо по цял свят има измамници?

Причината за това не са криптовалутите, а хората. Хората мамят други хора, точно както става със златото през 18-и и 19-и век, с пени акциите през 1980/90 г. и с всичко друго, което може да създаде мечта за финансова стабилност.

Аз не съм в позиция да давам финансови съвети на никого, но мога да ви кажа как процедирам. Третирайте криптовалутите като продукт, правете обстойна проверка и анализ на продукта.

Задайте си въпроса: харесва ли ви идеята, която стои зад продукта? Опознайте създателите. (Това смислен продукт ли е и дали хората като цяло ще го купуват и продават.)

Не гледайте доходността. Това са мечти. Ако продуктът е добър, той ще ви донесе доходност, това е проста математика. Проверявайте дали продуктът е завършен и готов, гледайте това, което реално е направено.

Уверете се, че зад съответния crypto продукт стои блокчейн технологията, каква блокчейн технология е използвана и дали е направено всичко в правно отношение. Също така какъв тип е продуктът. Блокчейнът е най-прозрачната технология в света днес. Можете да проверите всичко, да проучите всеки детайл от трансакцията. Просто е красиво и лесно.

Google може да ви помогне много. Всички основи въпроси и отговори са там. Ако обаче не сте сигурни, не инвестирайте — просто е. Това е както когато купувате продукт от Amazon. Ще се уверите дали продуктът и търговецът са добри преди да го купите, нали?

world-football-coin-exchange

Можете да следите представянето на токена на Локомотив София, като свалите приложението или използвате десктоп версията на USSCyber.

Източник