агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Ванко 1 ще тунингова “Мис България” 2022 с нова усмивка за 30 000 лв.

На 10-ти ноември ще бъде коронована тазгодишната “Мис България”. Наред с короната, за първи път в историята на конкурса, победителката ще се сдобие с нова усмивка. V1 Dental Clinic и в частност мениджъра й и собственик – екс рапъра Ванко 1, са генерален спонсор и именно те ще изваят визията по начин, по който гарантирано нашата представителка ще бъде с най-ослепителните зъби на формата “Мис Свят”.
Стойността на наградата е цели 30 000 лв., които ще се материализират в най-висок клас циркониеви коронки, обяви лично той в профила си в instagram. “По този начин родната красавица ще получи инвестиция в нея самата, която ще допринесе да се усмихва с още по-голямо самочувствие и увереност пред света и да представи достойно страната ни”, категоричен е Иван Главчев. 
Всяка една от претендентките за короната ще прекара цял един разкрасителен ден в деталната клиника, подлагайки се на различни стоматологични и естетични процедури, които да подобрят визията й и да спомогнат за представянето й.
По програма, след като хубавиците нанесат финални щрихи по визията си, ще бъдат настанени в класната атмосфера на Grand Hotel Plovdiv, където могат да изпитат късмета си в Platinum Casino, a на следващата сутрин се отправят към София за генералната репетиция и същинката церемония по награждаването.

Само няколко месеца по-късно ще имаме миската с най-скъпата и неповторима усмивка на световния конкурс “Мис Свят”.

seo-blog7

Източник:

Вижте още:  Парушев от „Ол инклузив” арестуван с бате Енчо