агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Вергов с първа поява след скандала с Диана Димитрова, треперил да не го освиркат

Актьорът Юлиан Вергов се появи за първи път публично след скандала с актрисата Диана Димитрова.

 

Той излезе на сцената на “Поетите” в зала 1 на НДК. Актьорът бе бурно аплодиран от феновете. В залата бе и официалната му половинка Ирина Ялъмова, майка на дъщерята на актьора – Алена. С Ирина се разделят, когато детето е още малко, но в последните години направиха нов опит да са семейство и в момента са заедно.

 

От организаторите „България Днес“ научи, че е имало известни притеснения дали звездата от „Откраднат живот“ няма да бъде освиркана на цената, но се случило точно обратното – феновете му засвидетелствали подкрепа. В края на поетичното събитие Юлиян бил засипан с коментари и в социалните мрежи. „Пожелавам ти винаги да влагаш на сцената цялото си сърце и да не обръщаш внимание на интригите“, пише негова почитателка, Вергов й благодари.

 

До този момент актьорът не е проговорил официално за случая с колежката си от „Откраднат живот“.  Диана Димитрова шокира с разкрития в края на ноември, че преди пет години по време на снимки е станала жертва на насилие. Тя не посочва името на побойника, но в публичното пространство упорито се говори, че е Юлиян Вергов.

Източник:

Вижте още:  Мариана Векилска изгони бившия си мъж от дома им! Водеща взе апартамента