агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Виктория Петрова излиза в майчинство след успешно ин витро

Два месеца след като се заговори, че Виктория Петрова май ходи на терапия в опит да стане майка, в Би Ти Ви вече се питат дали водещата на новините вече е бременна. Всички очакват благата вест и се чудят кой ще замени звездата в централната новинарска емисия.

seo-blog7

 

Виктория Петрова все още изглежда стройна, както винаги. Във фигурата й не се забелязват кой знае какви промени, но колегите й вече я наблюдават с любопитство, очаквайки да им съобщи кога излиза в майчинство. На 30 август звездата от Би Ти Ви навършва 44 години и, ако смята да ражда, вече й е крайно време. Преди около два месеца, както „Уикенд” писа, тя е била забелязана в една от популярните акушеро-гинекологични болници в София, където много дами търсят помощ, когато им е трудно да забременеят или износят бебетата си. Лечебното заведение е известно и като едно от местата, където се прави ин витро оплождане. „Дано е за бебе там! Тази жена трябва да се възпроизведе!”, коментираха тогава из дамските форуми.

В случай, че е забременяла около това свое посещение в болницата, Вики би трябвало да е в самото начало на щастливото очакване на бебето. Така че не е изненадващо, че по външния й вид не се забелязват никакви промени. Тя продължава да ходи на работа и да работи със същата енергия, както преди, без да се оплаква от умора или да търси по-лек режим на натоварване. Колегите й обаче не се изненадват. Водещата е известна със своя работохолизъм. В нюзрума са сигурни, че тя ще остане на работното си място до последния възможен момент от бременността, стига това да не застрашава бебето.

Вижте още:  100 Кила подарил на Лили Иванова чанта уникат за хилядарка (Снимка)

Виктория никога не е бързала да става майка, но и не е отричала, че й се иска някой ден това да й се случи. Тя от години е половинка на бившия спортен министър Красен Кралев, който се радва на голяма дъщеря – Криста. Понеже има наследница, той не притиска Вики да бърза с раждането. Оставил е това решение в нейните ръце. Досега звездата предпочиташе да преследва успехи в кариерата и образованието си, вместо да дундурка бебе. Известно е, че тя е най-добре образованата българска тв водеща. Завършила е „Философия и история”, „Журналистика” и „Право”, а отскоро учи и „Микробиология”. В същото време е популярна със заниманията си по китайски език. Биологичният й часовник обаче тиктака и никой няма да се изненада, ако скоро тя обяви, че ще излезе в майчинство.

Шефът на новините Антон Хекимян вече се оглежда за подходяща наследница на Петрова, твърдят запознати. Но няма да му е лесно да открие водеща, която може да я конкурира по отношение на професионализъм, красота, харизма и сила на екранното присъствие. Кастингът ще бъде много труден. Говори се, че Хекимян разчитал на работохолизма на Вики. Той се надявал, ако тя скоро роди, да остане вкъщи с бебето само няколко месеца, а след това да намери бавачка и да се върне в нюзрума.

 

Източник:

гръцки преводач Добрич