агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Яна Маринова крала дрехи от близките си

Актрисата гладувала със седмици, за да отиде на опера

seo-blog7

Наричат актрисата Яна Маринова гениална заради многобройните лица, които талантът й разгръща, пише Галерия. Повече от десет години тя е едно от най-популярните лица в родното кино и сериали, получавайки признание за играта си и в Русия, където печели наградата за най-добра женска роля на престижен кинофестивал за превъплъщението й във филма „11-А“.

А освен качествата й на снимачен терен, никой не може да отрече смелостта й – да говори за болезненото минало, домашното насилие, ударите в гърба и предизвикателствата, някои от които невъзможни на „първо четене“. Днес обаче всичко е възможно.

Тя е актриса, модел и каскадьор, както и „женище“, така я нарича майка й, която я дарява с много уроци, въпреки трудните времена, в които живеят. Като дете е гладувала, имало е дни, дори седмици, в които парите за храна не просто не стигали, а изобщо са липсвали – защото били похарчени за театрални постановки, музикални спектакли, опера и др.

Жената, дала началото на голямата ни актриса, почина преди няколко години от рак на белите дробове, но въпреки това продължава да бъде пример за Яна.

„Даниела, майка ми, Дункела от „Дружба“, така й казваха, защото тя беше и мъжкарана на всичкото отгоре, ходеше с минижуп и ядеше шамарите от техните заради това. Нямаше клуб в София, в който да не може да влезе, когато си пожелае и която ме водеше в тогавашната Ялта и ме учеше как да танцувам. Тя ме научи също, че мога да имам 2 лева в джоба си, обаче да съм царица на партито. Ако беше в днешно време, щеше да е супер популярна и рокендрол“, разказва Яна.

Вижте още:  Ани Хоанг и младият й колега Теодор се укриват в бомбоубежище (ВИДЕО)

Детството и тези ясни насоки, че важни са книгите, а не дискотеките, че на първо място е театърът, а след това игрите вероятно превръщат Маринова в дамата с непоправим финес. Тя обаче остава и дете на адреналина. Вероятно този контраст я прави толкова ценна и за гилдията.     

Източник:

гръцки преводач Добрич