агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Япония затяга санкциите срещу Русия

Горната камара на японския парламент одобри с мнозинство поправки в законодателството на страната за затягане на икономическите санкции срещу Русия заради нахлуването й в Украйна. Заседанието беше излъчено на живо на уебсайта на парламента.

По-рано тези изменения вече бяха подкрепени от депутатите от ключовата долна камара. По този начин санкциите бяха окончателно одобрени от японския парламент.

seo-blog7

Депутатите подкрепиха решението за изменение на закона за валутния обмен, включително в областта на криптовалутите. Японските закони за обмен на валута изискват от банките да потвърждават, че получателят на паричните преводи не е подложен на санкции. Това обаче не се отнасяше за дружествата за криптовалути. След промените мерките ще се прилагат и за тези фирми, пише БГНЕС.

Японският парламент подкрепи временно увеличение на митата. Става въпрос за увеличаване на митата върху вноса на дървен материал от 4,8% на 8%, на сьомга и хайвер – от 3,5% на 5% и на раци – от 4% на 6%. Мерките за увеличаване на митата ще бъдат в сила поне до април следващата година.

Руската федерация смята, че “замразяването” на международните й резерви е безпрецедентно и ще оспори тези решения, съобщи управителят н…

Японското министерство на финансите оцени общото увеличение на митата върху вноса от Русия на над 30,3 млн. долара. В същото време основните руски експортни стоки – петрол, втечнен природен газ и цветни метали, все още няма да бъдат облагани с мита.

ОЩЕ: Канада ще изпрати тежка артилерия на Украйна, налага още санкции на Русия

гръцки преводач Добрич

Още от АЗИЯ:

Коронавирусът по света: Южна Корея отново е с най-много заразени за денонощие

Вижте още:  Британските военни за фронта в Украйна: Упадък на бойния дух

Защо талибаните забраниха опиума?

Взривове до училища в Кабул, шестима загинали

Израел бомбардира обект в ивицата Газа

Коронавирусът по света: Южна Корея е с най-много заразени за денонощие

Иран заплаши да удари Израел и при най-малка проява

Семейството на бившия вицепрезидент на Газпромбанк е открито убито в Москва

Взрив в Истанбул наложи евакуация на хората от няколко жилищни сгради

Нарушил COVID-карантината тийнейджър отнася рекордна глоба от 51 000 долара

Турция започна военна операция в Северен Ирак

Източник: