агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Заплашват Наум Шопов и Ергена заради Венета

Водещият на “Ергенът” отнася критики заради изгонването на Венета

Пореден раздор в мрежата всява риалитито “Ергенът”. Водещият на тв сагата Наум Шопов се оплака, че и той, и самият Ерген получават заплахи от недоволни зрители. Макар и с леко шеговит тон, притесненият инфлуенсър заяви, че има нужда от служебна охрана. Повод за опасенията на Шопов са заплахи, обиди и псувни по негов адрес заради изгонването на Венета. Участничката, която миналата седмица не получи роза, беше една от любимките не само на зрителите, но и на останалите претендентки за сърцето на Виктор. След като той я отряза, стотици гневни фенове нахлуха в профилите на предаването в социалните мрежи и започнаха да ръсят обиди към продукцията. Именно най-смелият от тях притесни Наум, който реши да изтипоса написаното.

 

Наум иска служебна охрана

Наум иска служебна охрана

 

“Ще ви намеря и теб, и Виктор и ще ви … заради изгонването на Венета”, гласи една от заплахите, които Шопов получава.

Многоточието в по-горния цитат заменя крайно нецензурен израз, който “България Днес” не би си позволил да публикува. И така Наум и Виктор са под ножа в съзнанието на гневен фен на най-популярното риалити шоу в телевизионния ефир. Той отправя заплахите си директно към Наум, който от своя страна е видимо притеснен. Виктор си позволи да коментира ситуцията.

“Странен факт – хората се мислят за недосегаеми зад клавиатурата”, сподели най-желаният ерген.

 

Венета е ябълката на раздора

Венета е ябълката на раздора

 

Кратка проверка в интернет пространството показва мащабите на риалитито. Официалната страница на предаването във Фейсбук е харесана от близо 38 хил. души. Фен групите в социалните мрежи са десетки, а най-посещаваната от тях е с 13 хил. членове. Така все се намира някой недоволен почитател на предаването, който да изрази мнението си в коментар. Не липсват и такива, които просто пишат публикации, свързани с Виктор и кандидатките му, за да има по кого да хейтят.

Вижте още:  Кой как празнува любовта: Софка в Дубай, Ивайла Бакалова се събра с бившия на Маги Сидерова и още… + СНИМКИ

Източник: