агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Заради кризата с войната: Ивелин Попов гори със 700 000 долара в руска банка

Ивелин Попов пострада сериозно от изключването на Русия от СУИФТ системата на руските банки, узна HotArena.

seo-blog7

Футболистът играе за Сочи, а първенството продължава въпреки войната. Клубът на Попето превежда заплатите в една от големите руски банки. По принцип българинът редовно прехвърля пари към България, но началото на войната го заварило с близо 700 хиляди долара в сметката. Сега футболистът се чуди как да спаси сумата, която, за негово щастие, е в долари, не в рубли. Но все пак няма гаранция. Попов трябва да чака края на войната и вдигане на санкциите, освен ако не иска да харчи парите в Русия. Но едва ли. 

Досега бившият капитан на националите влагаше парите си в недвижими имоти, а брат му върти бизнеса тук. Фамилията купува ммасово “на зелено” апартаменти, после ги зявършва луксозно и ги продава с печалба. За капак Попето е на различно мнение от жена си – чалгаджийката  Елена Паришева, за края на кариерата си. Тя настоява Ивелин да приеме предложението за още една година договор със Сочи. Причината е дъщерикта им Емма, която е записана на балет  прочута местна школа и не иска и да чуе за раздяла с преподаватели и приятел. 

Ивелин обаче мечтае да приключи кариерата си в любимия Левски, където няма официален мач за първия тим. Той е готов да жертва заплатата си от близо 60 000 долара на месец в Русия срещу значително по-малка сума на Герена, пише Галерия. 

Източник:

Вижте още:  Сано и Нели приеха новата снаха с 3 деца