агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Зелените в Германия категорично против “Северен поток 2”

Депутатът Омид Нурипур от германската Зелена партия не изключи налагането на санкции срещу “Северен поток 2“. „Газов проект от такъв мащаб винаги е силно политически по природа. Но политиката не може просто да се намесва в сертифицирането. Ако Русия нахлуе в Украйна, “Северен поток 2”, разбира се, ще бъде предмет на дискусия. Това изобщо не може да подлежи на съмнение “, каза той в интервю за Waz, цитиран от БГНЕС.

Политикът отбеляза още, че Зелените са били против проекта “Северен поток 2”, но след приключването на строителството на газопровода партията е готова да спазва закона. Според него, ако Европейската комисия и Федералната мрежова агенция стигнат до общо заключение и страните положат правна основа, тогава “Северен поток 2” ще бъде пуснат.

seo-blog7

Министърът на външните работи на Германия и съпредседател на партията “Съюз-90/Зелени” Аналена Бербок заяви в интервю за телевизионния …

По-рано, на 29 декември, депутатът от Бундестага от партия “Алтернатива за Германия” Стефан Котрец заяви, че противоречията между канцлера Олаф Шолц и външния министър Аналена Бербок относно „Северен поток 2” говорят за криза в германското правителство. Според Котрец въпросът за задействането на проекта е преместен от частен търговски в геополитически въпрос по идеологически причини. Той изрази мнение, че германското правителство е откъснато от реалността и застрашава стабилността на енергийните доставки за Европа.

Още от ЕВРОПА:

САЩ, Китай, Русия, Великобритания и Франция се обявиха срещу ядрената война

гръцки преводач Добрич

Виагра спаси беднадеждна ковид пациентка във Великобритания

Откриха подводница, потънала преди 80 години в Егейско море

Принц Андрю може да загуби титлата си заради обвиненията в изнасилване

Вижте още:  САЩ: Тестовете на Северна Корея са "подигравка" с ООН

Германия: Поне 10 ранени на митинг срещу COVID ограниченията

Франция въведе безплатни контрацептиви за жени до 25 години

На Чехия предстои най-тежката година след разпадането ѝ през 1993

Над 100 000 британски жители с петиция срещу Тони Блеър

Маските стават задължителни за децата във Франция

Германия се обяви в подкрепа на икономическото възстановяване

Източник: