агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Зетят на Слави на косъм от смъртта

Мъжът на сестра му Петя едва оцелял след тежка пневмония

seo-blog7

Съпругът на сестрата на Слави Трифонов наскоро се разминал с фатален край заради тежка пневмония, пише Ретро. По ирония на съдбата Владимир Трифонов всъщност е лекар пулмолог, но точно белодробно заболяване станало причина самият той да бъде пациент на болница. 

От дълги години мъжът на сестрата на Слави работи в родния си Плевен, където с каката на Дългия  – Петя, живеят в луксозно жилище. За многогодишната си лекарска практика пациентите му нямат спомен Владимир някога да е отсъствал, освен по време на отпуските си. Но заради тежкото си заболяване, покрай което се стопил почти наполовина, не ходел на работа и не преглеждал в продължение на месеци.

Зетят на Трифонов е сред доверените му хора. Не е тайна, че Дългия е изключително близък с 6 години по-голямата си сестра и нейното семейство. На Владимир той се доверявал и за някои от здравословните си проблеми, които в последно време се обострили сериозно и са причина лидерът на ИТН да се укрива в строго охранявания си палат на 5 етажа в „Бояна“.

Източник:

Вижте още:  Стефания Кочева призна: Заедно сме с Тео Ушев!