агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Зверска катастрофа: Павел на Преслава помля с бясна скорост автомобил в центъра на София

549
18 Февруари 2022, 16:00


Зрелищна катастрофа на оживения столичен бул. „Черни връх“, предизвикана от мъжа на Преслава – Павел Лазаров, попадна в сборен видеоклип на МВР с най-тежките пътно-транспортни произшествия в София за отминалата 2021 г.

Преди дни от СДВР публикуваха във Фейсбук кадри от камери за видеонаблюдение, уловили катастрофи с десетки шофьори джигити, нарушили грубо правилата за движение. Сред тях се оказа и възлюбения на Преслава, шпорещ мощния си джип „Мерцедес“ G класа.

Според данни на „Уикенд“, инцидентът с Павел на Преслава се е случил миналата есен. От видеокадрите на СДВР се вижда как управлявания от него джип профучава с бясна скорост през кръстовището на булевардите „Черни връх“ и „Никола Вапцаров“, преминава през трамвайната линия и предприема забранено изпреварване.
По време на опасната маневра обаче джипът е подпрян странично от сив автомобил, чийто шофьор опитва да завие наляво към бул. „Никола Вапцаров“. При сблъсъка ударения автомобил се завърта няколко пъти, а джипът на Павел замалко да се преобърне, повдигайки се на две гуми, но все пак успява някак си да се задържи на пътя. Катастрофата по чудо завършва без жертви и тежко пострадали, а само с материални щети по двете возила.Въпреки тежките нарушение на Павел (общо три на брой), заради което се случва катастрофата, няма данни от КАТ да са отнели книжката на възлюбения на Преслава. Според информация на „Уикенд“, татуирания мачо от Враца е съумял да се оправи с органите на реда, като вината за катастрофата е поел негов служител, който бил посочен като шофьора на джипа, нарушил грубо правилника за движение по пътищата.

Мъжът до Преслава не за първи път е залавян да шофира опасно и да не спазва правилата. През лятото на 2020 г. той бе заснет от папараци да минава с бясна скорост с джипа си през затворен за ремонт участък на правителствения бул. „България“, но и тогава се размина без санкция от КАТ.
Притеснени колежки на Преслава открай време предупреждават, че фолкпевицата е в опасност заради неразумното и опасно шофиране на любимия й. Павел винаги вози и съпровожда хитовата изпълнителка за нейни участия в София и в провинцията.
През далечната 1999 г. популярната фолкизпълнителка Румяна загина в тежка катастрофа, причинена от любимия й Любен Петров, подвизаващ се като неин озвучител. Тогава голфът, шофиран от мургавия музикант, излетя с висока скорост на пътя Бургас – София край с. Блатец и се заби челно в микробус в отстрещното платно. Румяна загина на място, но нейния убиец Любен оцеля без сериозни травми.

Вижте още:  Юлиан Вергов проговори: Да, блъснах в стената Диана Димитрова, но в опит за самозащита!

гръцки преводач Добрич

Източник: