агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Access MBA ви дава свободата да придобиете най-доброто бизнес образование

Access MBA ви дава свободата да придобиете най-доброто бизнес образование
Участвайте в безплатното събитие на Access MBA One-to-One и опознайте лично най-добрите бизнес училища от цял свят на 14 май в София.

seo-blog7

Защо да изберете MBA?

Международните MBA програми предоставят най-добрата среда, в която да усъвършенствате разбирането си за основните принципи в бизнеса. Това е вашата възможност да развиете ценни междуличностни умения за успех, както в корпоративна, така и в предприемаческа среда. 

MBA обучението подсигувява бъдещето ви и изгражда качествата, необходими на всеки лидер в динамична и конкурентна бизнес среда.

Какво предлага събитието на Access MBA в София?

• Индивидуални срещи с представители на водещи университети от Франция, Германия, Великобритания, Испания, Италия и още вълнуващи дестинации
• Консултации с експерти за избор на най-подходящите за вас програми в университети като IE Business School, Essex Business School, ESCP Business School – EMBA, Hult International Business School и много други
• Предварителна подготовка за индивидуалните срещи, за да покажете най-доброто от професионалния си профил
• Съвети за подготовка за изпитите GMAT, GRE, TOEFL, IELTS
• Възможности за стипендии и участие в интерактивни дискусии и работилници

Научете повече за света на престижното международно бизнес образование безплатно на 14 май в хотел Интерконтинентал София.

Регистрирайте се, за да получите лична покана. Ранната регистрация осигурява предимство при подготовката на вашите индивидуални срещи.

Източник:

гръцки преводач Добрич

Вижте още:  Класация на MoitePari.bg на взаимните фондове на българския пазар за 2021 година