агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Бившият на Деси Слава бръмчи по кръчмите, търси си ново гадже

Б оксьорът Благой Найденов, по- известен като експоловинка на поп-фолк звездата Деси Слава, не излиза от столичните заведения в търсене на ново гадже. Почти през вечер Благой е забелязван в компанията на различна девойка в някоя от актуалните софийски кръчми, писа “Телеграф”.

seo-blog7

Откакто е официално разделен с майката на детето си, боксьорът не се спира, разказват запознати. Спортистът и преди излизал и често се случвало да кривне от правия път, но уважението към майката на детето му не му позволявало волности като това да седне на една маса с друга жена.

След раздялата си с Деси Слава ергенският живот се усладил на мачото и той смело се подвизавал на публични места с актуални плеймейтки и Инстаграм моделки. Освен по заведенията Малката Кобра забивал девойки и с помощта на социалните мрежи, където без свян се пробвал на всяка по- актуална мацка. 

Припомняме,  че спортистът и изпълнителката са разделени от няколко месеца, но дълго криеха това от медиите. Според запознати Деси Слава била шута на Благой, след като на няколко пъти хващала любимия си в крачка. Близки до боксьора обаче твърдят, че той първи пожелал да приключи отношенията с жена си.

И ако в ролята си на съпруг спортистът не се вписвал много, то тази на баща му пасвала прекрасно. Изключително всеотдаен към сина си, Благой запазил отношенията с Деси добри, за да не му липсва присъствието и на двамата родители.

Източник:

Вижте още:  Десислава Иванчева ражда до края на месеца със секцио