агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

БТПП отличи журналиста на Bloomberg TV Bulgaria Христо Николов с приз “Журналист на 2021 г.”

БТПП отличи журналиста на Bloomberg TV Bulgaria Христо Николов с приз "Журналист на 2021 г."

Журналистът на Bloomberg TV Bulgaria и водещ на сутрешния блок „Бизнес старт“ в ефира на бизнес телевизията Христо Николов бе удостоен с почетен плакет и грамота в категория “Журналист на 2021 г.” по време на официалната церемония по връчване на 28-ите Годишни награди на Българската търговско-промишлена палата (БТПП).

Наградата се връчва за обективната работа на журналиста при отразяването на актуални стопански теми, с ясен сигнал за проблемите на българския бизнес и ролята на Палатата в негова защита.

Христо Николов прие лично престижното отличие и отправи своите благодарности от името на сутрешния блок и на целия екип на Bloomberg TV Bulgaria.

“През 2002 г., когато започнах да се занимавам с бизнес журналистика, работодателските организации и имотният пазар не бяха сред най-атрактивните ресори. Постепенно работодателите започнаха активно да показват недъзите в нормативната уредба и да предлагат конкретни мерки за подобряване на бизнес средата. А имотният пазар избухна след няколко години. Изводът е, че когато влагаш огромно желание и към това се прибави малко доза късмет, нещата се случват”, сподели журналистът пред гостите на церемонията.

Христо Николов пожела на ръководството на БТПП да продължи да защитава интересите на българския бизнес и да отваря вратите на тези компании, които искат да пробият в чужбина.

 

Източник:

Вижте още:  Министър Проданов от Пампорово: Оптимист съм за предстоящия зимен сезон