агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Чалгата налази театъра: Есил пее в Сатирата, Галена и Глория- звезди в комедия

Чалгата усилено превзема театъра показва проверка на „Телеграф“.

seo-blog7

Примата Глория е последната от гилдията,  която бе обявена като част от комедийния хит „Направихте ме на луд“. Актьорският състав включва Ненчо Илчев, Мария Сапунджиева, Кирил Ефремов и Тихомир Благоев.  В същия спектакъл ще се включат Галена и Фики, но те ще играят пред публиката в Лондон. Галена за първи път ще се качи на една сцена с известните ни актьори, а Фики вече има опит, участвайки в няколко представления в София и в други градове на страната.

Есил Дюран вече почти година пее и играе в Сатиричния театър „Алеко Константинов“. Тя е звезда в спектакъла „Сатирично кабаре“ чиито автор е шефът на комедийната трупа Калин Сърменов и си партнира със Силвия Лулчева, Албена Михова, Боби Турбото и други.

Като част от спектакъла „Таборът се връща от небето“ на режисьора Ники Априлов стана и ромската перла Софи Маринова. Заглавието е перифраза на историята, разказана в руския филм Таборът отива към небето. Освен Софи Маринова „Да“ на отправеното предложение казва и  Димитър Туджаров-Шкумбата, който е рамо до рамо до Маринова на сцената. Участва и Краси Ранков.

Спектакъл за чалгата има и в афиша на Малък градски театър „Зад канала“. Той се нарича „Поп-фолк хроники. Бели птици и куршуми“ по едноименния хит на Радо Шишарката посветен на покойния бос на ВИС-2 Георги Илиев.  Представлението е откровен разказ за златните години на поп-фолка, затворени между падането на тоталитарния режим и падането на първите глави на организираната престъпност.

Източник:

Вижте още:  Мис България проговори за ареста! Запознала се с дубайски милионер