агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

CNN: Шефът на Pfizer е директор на годината

CNN Business определи изпълнителния директор на Pfizer Алберт Бурла за главен изпълнителен директор на годината, пише “Грийк рипортър”, цитиран от Нюз. Бурла е бил техният избор заради всичко, което Pfizer направи в година, в която ваксините срещу Covid станаха масови (ваксината дори бе обявена за дума на годината от Merriam-Webster) и помогна за стабилизирането на икономиката на САЩ – и на света по този въпрос.

seo-blog7

“Pfizer направи много добро за човечеството и ние сме много, много горди с това”, каза Бурла в интервю за CNN Business. “Не само успяхме да спасим толкова много животи… но в момента се радваме на високи нива на корпоративна репутация.”

Документи, публикувани от Агенцията по храните и лекарствата (FDA), разкриват, че производителят на лекарства Pfizer е регистрирал близ…

CNN отбелязва, че Pfizer не е единствената компания, която е разработила ваксина. Но лидерът, дори повече от европейския си партньор BioNTech или конкурентния разработчик на ваксини Moderna, се превърна в синоним на борбата срещу Covid.

Освен това Pfizer разработи хапче, което може драстично да намали риска от тежки усложнения, хоспитализация и смърт за хора, заразени с вируса. Агенцията по храните и лекарствата обяви миналата седмица, че е одобрила пероралното лечение с Paxlovid на Pfizer.

Роден в северна Гърция на 21 октомври 1961 г., той е част от дълга история на сефарадските евреи от Солун. Той се присъединява към Pfizer през 1993 г. и е технически директор на отдел на компанията в Гърция. На 34-годишна възраст той напуска Солун със съпругата си, за да се присъедини към Pfizer Europe и да работи на няколко позиции, като живее в четири различни страни, предава БТА.

гръцки преводач Добрич

Още от АМЕРИКА:

Вижте още:  Япония избра символа на 2021 г.

Психолог: Мозъкът може да лекува сръбта

САЩ спасява спешно Европа с природен газ

Американски авиокомпании отмениха полетите си за празниците заради Омикрон

И в САЩ съкратиха карантината за медици заради Омикрон

Тръмп продължава да се мъчи да скрие документи какво е правил в деня на щурма на Капитолия

СЗО одобри за употреба ковид ваксина на AstraZeneca по лиценз от Аржентина и Мексико

Една от най-големите авиокомпании в света отмени 100 полета заради болен от Омикрон персонал

Коронавирусът облекчи шансовете на най-кадърните да работят в САЩ

МВФ пак удължи спешното финансиране заради пандемията

Коронавирусът по света: Над 250 000 заразени в САЩ, близо 120 000 във Великобритания

Източник: