агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Десислава Иванчева ражда до края на месеца със секцио

До края на месеца се очаква да роди бившата кметица на район „Младост“ Десислава Иванчева, узна HotArtena.

Навлизането в деветия месец на бременността й отложи края на делото за подкуп срещу нея, заместничката й Биляна Петрова и екскмета Петко Дюлгеров пред последна инстанция Върховния касационен съд.

Терминът на скандалната кметица е в краят на ноември, но по всяка вероятност ще се наложи бебето да се появи по-рано със секцио заради напредналата й възраст. След дълги години опити да забременее накрая Иванчева се решава на инвитро процедура, покрай която се подлага и на хормонална терапия. Иванчева предприема важната крачка да стане майка, въпреки че няма партньор в живота. Тя избрала донора по каталог и съветва всички жени като нея да се осмелят да станат родители.

Иванчева се подготвя за появата на наследника си, но още не е купила необходимите неща от суеверие.   Бившата кметица е категорична, че бебето е чакано от години и няма нищо общо с  делото, писа “България Днес”.

Източник:

Вижте още:  От цвят на цвят: Черната Златка не може без мъж, похвали се с нова бройка

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *