агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

До пръсване: Мис Силикон наблъска пазвата с 2000 кубика (Умопомрачителна снимка)

Носителката на титлата „Мис Силикон“ Анна-Мария Чернева наду бюста си с 2000 кубика силикон, забеляза HotArena.

Красавицата направила операцията за уголемяване на гърдите още през пролетта, за да може щедро да ги развява по морето през лятото. За новата корекция силиконката избрала наш доктор в столична болница и е броила 5000 лв.

Самата Анна-Мария потвърди пред „Телеграф“, че от доста време й се искало да предприеме тази крачка, но все нещо се случвало и отлагала процедурата. “Първо беше ковид, тогава спряха всякакви подобни операции и трябваше да изчакам“, сподели моделката.

Известно време тя държала в тайна операцията, тъй като искала всичко да мине и чак когато е напълно възстановена след корекцията, да демонстрира новия тунинг. „Мисля, че се получиха доста добре“ похвали се още миската.

Премиерата на новия си бюст Ана-Мария реши да направи по време на откриването на морския сезон у нас. В профила си в Инстаграм Мис Силикон качи секси снимка, на която деколтето й буквално е пред пръсване. Tова не остана незабелязано от верните й последователи, които я поздравиха за атрактивната визия.

Анна-Мария Чернева спечели титлата „Мис Силикон“ през 2018 г., тогава тя можеше да се похвали със скромните 500 кубика силикон. Освен силикон в гърдите миската имала само още една корекция за увеличаване на устните, с което се нарежда в класацията на една от най-малко ремонтираните след силиконките мацка. 

Източник:

Вижте още:  „Скромната“ готвачка Линда конкурира Мелания Тръмп по стандарт (Жената на Киро Петков с чанти за по 5 бона)