агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

До пръсване: Мис Силикон наблъска пазвата с 2000 кубика (Умопомрачителна снимка)

Носителката на титлата „Мис Силикон“ Анна-Мария Чернева наду бюста си с 2000 кубика силикон, забеляза HotArena.

seo-blog7

Красавицата направила операцията за уголемяване на гърдите още през пролетта, за да може щедро да ги развява по морето през лятото. За новата корекция силиконката избрала наш доктор в столична болница и е броила 5000 лв.

Самата Анна-Мария потвърди пред „Телеграф“, че от доста време й се искало да предприеме тази крачка, но все нещо се случвало и отлагала процедурата. “Първо беше ковид, тогава спряха всякакви подобни операции и трябваше да изчакам“, сподели моделката.

Известно време тя държала в тайна операцията, тъй като искала всичко да мине и чак когато е напълно възстановена след корекцията, да демонстрира новия тунинг. „Мисля, че се получиха доста добре“ похвали се още миската.

Премиерата на новия си бюст Ана-Мария реши да направи по време на откриването на морския сезон у нас. В профила си в Инстаграм Мис Силикон качи секси снимка, на която деколтето й буквално е пред пръсване. Tова не остана незабелязано от верните й последователи, които я поздравиха за атрактивната визия.

Анна-Мария Чернева спечели титлата „Мис Силикон“ през 2018 г., тогава тя можеше да се похвали със скромните 500 кубика силикон. Освен силикон в гърдите миската имала само още една корекция за увеличаване на устните, с което се нарежда в класацията на една от най-малко ремонтираните след силиконките мацка. 

Източник:

гръцки преводач Добрич

Вижте още:  Кърпят Ути Бъчваров по спешност в „Пирогов”, той пуска жалба срещу лекарите