агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Марги Хранова реве от високите цени на село и от слуховете за размера на пенсията й

Никъде не съм се местила!

seo-blog7

Това сподели Марги Хранова пред “България Днес” по повод слуховете, че се е преместила да живее извън София.

“Да, имам къща в Брезник, но не съм се преместила да живея там!”, заяви категорично Хранова.

Изпълнителката на “Устрем” се чуди на новите спекулации по неин адрес. Тя неведнъж е споделяла, че обича да ходи от време на време в дома си извън столицата, но в никакъв случай не живее постоянно там. Твърденията, че на село се живее по-евтино, също изумяват Хранова.

“Изобщо не е по-евтино да се живее там! Всичко, което се продава там, е със сериозна надценка. Пазарувам, преди да отида в Брезник, и правя съпоставка. Последно за Нова година бяхме там, защото този път не работих”, допълва още Марги.

 

Очаква хубаво време, за да ходи по-често в Брезник

Очаква хубаво време, за да ходи по-често в Брезник

гръцки преводач Добрич

 

Тя разкрива, че къщата й има изградено парно на пелети, но зимата никак не е подходящо за престой. Причината е, че когато къщата не е обитавана, отоплението става доста трудно. Естрадната легенда очаква с нетърпение пролетта и лятото, когато се събира в Брезник заедно със свои близки, приятели и семейство.

“Не си представям да живея на село, градски човек съм. Не виждам нищо лошо, ако някой реши да се изнесе. Брезник е близко до София, но не знам… Когато в един момент реша, че ми е шумно и натоварено, не ми пречи да отида. Но да живея постоянно, не искам!”, категорична е Хранова.

Тя се изумява как някой си позволява да спекулира с размера на пенсията й.

Вижте още:  Яко парти: Гери Никол чукна 24 по дупара

“Не ми е ясно и как разбират колко ми е пенсията. Да не би да получават информация от НОИ?! Пенсиите не са ни големи, но колкото – толкова! Дано да не се налага никога да оставаме само на пенсия. Пандемията ни утрепа бизнеса, съсипа ни всички начинания и изяви, срещи с публика. Надявам се на по-добри времена”, допълва още легендарната певица.

“Съвсем скоро ще излезе нов албум, по музика на Иван Кръстев, един прекрасен композитор от Варна. Изпяла съм вече 14 негови песни, албумът е авторски, повечето текстове и музика са негови. Любимата ми песен може би е “Мелодия за двама”, разкрива предстоящите си музикални проекти Марги Хранова.

Източник: