агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Емрах нарече Теди Александрова баба – пускала фейк новини за новата му! (Певицата не му остана длъжна)

 За гушите се хванаха бившите гаджета Теди Александрова и Емрах Стораро, научи HotArena.

seo-blog7

Чалга изпълнителите бяха заедно от близо година и половина. Разделиха се заради възрастовата граница и различни интереси. Когато бяха заедно, най-младият Стораро бе на 18, Александрова на 30.

 Месеци по-късно бившите партньори се засипват с обиди и със сигурност кавгата им ще продължи дълго. “Съжалявам с душата си, че бях с такъв човек като теб”, обявява Теди.

Войната между двамата започна от изказване на младия музикант. Според него бившата му приятелка пуска измислици за новото му гадже. В някои медии се появи информацията, че настоящата половинка на Емрах Стораро има профили в секс сайтове.

” Няма да се учудя, ако Александрова е платила за тези фейк новини. Тя е една баба”, казва Емрах. Бившата му половинка не му остана длъжна.

По думите й благодарение на нея Емрах е станал популярен. Теди Александрова напълно отрече, че си е изцапала ръцете с клюки и интриги, и се чувства обидена от обвинението на Емрах. Блондинката уточни още, че създала най-големите хитове на младия изпълнител, за които не е получила й стотинка. Александрова сподели, че Тони Стораро е дал мъжката си дума и поел ангажимент да заплати дължимото до броени дни. Чалга фурията твърди, че всяка песен е на стойност 7000 лв. или общо 21 хиляди. „С тази баба си бил в едно легло година и половина“, завърши Теди Александрова.

Източник:

гръцки преводач Добрич

Вижте още:  Шеф Ангелов живее с моделка (Горещи снимки)