агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Ерген ли е Виктор или завалия? Нервите на красавеца не издържат

Зрители на „Ергенът“ са сериозно притеснени от наглото поведение на кандидатките за ръката на Виктор Стоянов. Те организират групи в защита на напетия хубавец. Други откровено се подиграват: „От екипа на „Ергенът“ съобщават, че след излъчването на първия епизод предаването ще се казва „Завалията“.

seo-blog7

 

„След като видя участничкиrе, ергенът се върна при майка си”, написаха във фейсбук, преди да узнаят, че именно майка му е причината фитнес инструкторът да стартира тв кариера.

 

Още в началото хубавецът проплака, че изпитва огромен товар от контакта с 22-те претендентки за сърцето му, които за негово облекчение намаляват с по една след всяко предаване.

 

Изненадвали го с жестове, думи и изказвания. „Ергенът“ често се питал коя от дамите е искрена и коя може да му погоди номер, от който да му се завърти свят. Лишен от всякаква инициатива поради напористото ухажване на някои от момите, на него не му остава нищо друго, освен да бъде любезен и да се показва като възпитан кавалер.

 

гръцки преводач Добрич

В един момент започнахме да се питаме наистина ли този човек е лишен от чувство за самосъхранение или е инструктиран от продуцентите да пропъжда по-скромните и да се заиграва с най-нахалните. Все пак Виктор успя да се отърве от дизайнерката от Дупница Габриела, която откровено обяви с влизането си в шоуто, че е меркантилна, а после „блесна“ с пълна липса на обща култура, като заяви, че АЕЦ e авио електроцентрала.

 

Но защо вместо да прогони ревливата плеймейтка Благовеста Бонбонова, която си свали бикините и му ги пъхна в ръцете, я покани на романтичен полет с делтапланер? Може би не издържа пред женските сълзи – мощно оръжие дори срещу най-мускулести мъжаги, пише „Минаха години“.

Вижте още:  От последния час: Володя Стоянов е в тежко състояние! Певецът бере душа във ВМА

 

„Гледам епизодите нарочно по-късно и много се притеснявам. Нетърпелив съм да разбера дали съм успял да разгадая дамите и да си направя правилна преценка, или съм много заблуден“, разказва Виктор.

Източник: