агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Евтин мобилен телефон JioPhone Next

Евтин смартфон

JioPhone Next-smartphone

seo-blog7

Смартфонът JioPhone Next, създаден съвместно от Reliance и Google, вече се продава в Индия, но не може да бъде закупен от обикновените магазини. Компанията помоли всички, които искат да си купят новия мобилен телефон, първоначално да се регистрирате в нейния официален сайт или да направят поръчката чрез WhatsApp. След приключването на регистрацията те вече могат да отидат в който и да било магазин. В самите магазини са налични само толкова смартфони, колкото са регистрациите в tech гиганта.

Smartphone на евтина цена

Цената на дребно на мобилния телефон JioPhone Next е $87, но първите регистрирани купувачи, ще могат да го вземат с помощта на опцията Easy EMI при цена едва $27. Смартфонът ще се продава в 30 хиляди различни по размер магазини в цялата страна.

Смартфонът е оборудван с 5,45 инчов дисплей с резолюция 1440х720 пиксела, като екранът е защитен със закаленото стъкло Corning Gorilla Glass 3. Устройството се базира на системата върху чипа Qualcomm Snapdragon 215 и разполага с 2 GB оперативна памет, 32 GB флаш-диск и слот за външни карти памет с капацитет до 512 GB.

Евтин мобилен телефон

Основната камера е единична с резолюция 13 MP, а разделителната способност на предната камера е 8 MP. Захранването се осъществява от акумулаторна батерия с капацитет 3500 mAh. Телефонът има слот за две SIM карти, Wi-Fi, Bluetooth 4.1, 3,5 мм аудио гнездо и MicroUSB порт.

Източник

Вижте още:  Ползи от смарт часовника