агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Как да се справим с неочакваните ситуации, които дестабилизират бизнеса ни

seo-blog7


За да бъде успешен един бизнес, независимо малък или среден, е  нужно да създадем устойчив бюджет, за да имаме солидна основа да се развиваме успешно и в бъдеще. За жалост често пъти допускаме грешки при планирането, при разходите и дейностите на фирмата, което създава условия за дестабилизиране на бизнеса ни. Нарастващата нужда от финансова грамотност на предприемачите е причината все повече участници да се включват в практическото обучение „Управлявай успешно финансите на бизнеса си“. На 06-ти юни ще стартира шестото издание на едномесечния курс. 

„Създадохме практическото обучение „Управлявай успешно финансите на бизнеса си“ в партньорство с Ивайло Гърков от компанията Business Effect. По време на курса на изключително достъпен език предаваме сложната материя на фирмените финанси. Така дори хора без финансова грамотност, каквито са и голяма част от бизнес собствениците на микро- и малък бизнес, могат да я разберат. След това могат сами да създават и управляват своите бюджети, да ценообразуват добре и да развиват по-успешно бизнеса си.“ – споделя Димка Кънчева, счетоводител и управляващ партньор в консултантска къща CONSENDO.

Курсът се състои от 4 надграждащия се модула, които се провеждат един път седмично. В този ритъм има достатъчно време участниците да осмислят наученото, но и да опитат да го приложат на практика. Първата стъпка към финансовата грамотност и правилното управление на паричните потоци, е теоретичното знание. За да взимаме устойчиви финансови решения и да постигнем благосъстояние, е  нужно постоянно да надграждаме своите знания и умения. Именно това е целта и практическия курс – участниците да получат теоретични знания, но и практически насочени съвети към индивидуалните им нужди, въпроси и бизнес казуси.

Вижте още:  Застрахователите увеличават приходите и плащанията към края на 2021 г.

По време на курса ще бъде разгледана  и темата за бюджетирането. Според Ивайло Гърков, основният лектор в  „Управлявай успешно финансите на бизнеса си“, една от основните грешки при правенето на прогноза, е че действията спират до планирането на приходите и разходите, а в действителност факторът кога точно се получават и излизат парите от бизнеса е може би по-важен. „Една компания не фалира, когато не е рентабилна, а когато няма пари, с които да посрещне плащанията“ – споделя той. Ивайло Гърков е MA по финанси и икономика, Executive MBA и сертифициран консултант по Управление на промяната. 

Четирите модула на практическия курс ще разгледат темите за рентабилност, паричен поток, управление на проекти и финансиране на дейността на фирмата. От 6-ти до 28-ми юни всеки участник ще има възможността да получи актуални насоки, които да приложи веднага на практика и да споделя реални казуси от своя бизнес.

Повече информация може да откриете на сайта на CONSENDO тук или да се запишете за обучението от регистрационната форма тук.

Източник:

гръцки преводач Добрич