агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Купете оригинални лицензи за Office и Windows от €6,14 в софтуерната разпродажба на Keysfan!


Ако все още използвате Windows 8.1 или по-стара версия, трябва да помислите за закупуване на компютър, който поддържа Windows 10 или Windows 11. Причината, поради която не можете да надградите от Windows 8.1 до по-съвременна ОС, е, че тази система е проектирана през 2010 г. и е напълно различна от текущата системна архитектура. Имате избор да закупите ново компютърно оборудване или нова операционна система Windows.

Софтуерната разпродажба на Keysfan ви предлага страхотни сделки! Там можете да получите оригинален и евтин Windows 10 Pro само за €7,43! Има също оферта за безплатен ъпгрейд до Windows 11, както и страхотни комбинации от 5 ключа за едва €6,14 на ключ!

Специална цена: Оригинален Windows

Закупуването на официален лиценз за Microsoft Office от уебсайта на Microsoft е много скъпо, но в Софтуерната разпродажба на Keysfan най-новият Office 2021 струва само €27,36! Ако трябва да инсталирате Office 2021 на няколко компютъра, комбинацията 5PCs е по-рентабилна, като всеки ключ струва само  €14,13!

Оригинален Office 2021 от €14,13/компютър!

гръцки преводач Добрич

Още версии: 62% отстъпка за Office и пакети (Купон: BKS62)

Вижте още:  “Анонимните” данни в App Store всъщност не са анонимни

50% ОТСТЪПКА за други Windows версии (Купон: KSF50)

Вижте още оферти за Windows >>

Keysfan предлага също широк избор от софтуерни инструменти за компютри, включително игри от висок клас, антивирусен софтуер, софтуер за редактиране на видео и разнообразие от други приложения и програми. Можете да се възползвате от невероятно изгодни сделки за известен софтуер като Ashampoo PDF Pro 3 или IObit Driver Booster 9 Pro.

Практични софтуерни инструменти за компютри

Keysfan е отлично решение, което ви позволява да спестите до 90% от цената на офис пакет. Лицензите, закупени от Keysfan, са гарантирано 100% оригинални и истински. А за всякакви проблеми или трудности, които може да срещнете по време на процеса на покупка, Keysfan предлага 24/7 професионална техническа поддръжка и доживотно следпродажбено обслужване, както и гаранция за връщане на парите!

За допълнителна информация можете не само да влезете в уебсайта на Keysfan чрез връзките по-горе, но и да научите повече за оценката на Keysfan от потребителите на Trustpilot!

Имейл за връзка: [email protected]

Спонсорирано съдържание от Keysfan

Източник: