агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Лорд Евгени Минчев: Златка Черната да носи повече цветно, Експоуз и Месечков – като стюарди от Папуа и още + СНИМКИ

Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в. „Телеграф“ в седмичната му рубрика „ТелеГАФ“.

seo-blog7

Златка Черната да носи повече цветно

Твърде много черно по Златка Черната. Като се започне от шапката, та до преувеличения десен, познат като пепит. Преувеличен е, предполагам за целите на модата, създаване на нов стил или просто от ексцентричност- нещо за което Златка няма вина. Но увеличени така, елементите на десена се доближават повече до плочки за баня, отколкото за шарки на рокля. По мое лично мнение кройката не допринася нищо за световната естетика, тя е като увиснала камбана от плат, която не бие в тоналността на това, което хората с вкус биха харесали истински. Лоша услуга на кадъра правят татуировките, които може би биха били на мястото си в една по- спортна концепция. Прическата и фотошопът са наред.

Смилов- Патрашкова- Лулчева- новото модно трио

Кристина Патрашкова елегантно предвожда този кадър и участниците в него, като главна модна икона и старателен ползвател на модата. Като човек, наситил се на естетика, описващ я и донякъде създаващ я, Патрашкова показва класа с кремава пола и блуза, с разкошен завършек, вместо деколте. Косите този път са бледолилави, погледът- празничен, стойката- деликатна, по парижки. До нея актрисата Силвия Лулчева блика от настроение в сако, което е добро за едно вечерно парти с приятели. Косите са  светло изригване, достатъчно да озари всичко наоколо. Почитаемият д-р Смилен Смилов се чувства  уютно в тази дамска компания в дискретен сив костюм. При него винаги липсва вратовръзката, но тя е заменена от искрена и надеждна усмивка.

Вижте още:  Излизат нови песни на покойната Лорина Камбурова! (Подробности)

Нели като Снежанка, ама не съвсем, не съвсем

Нели Рангелова е относително добре в тази малка бяла рокличка. С условието, че е пети клас и е повикана да получи дипломата си. Но Нели, поне аз знам, завърши гимназия успешно и оттогава се радва на популярност и кариера. Така, че- какъв е смисъла и повода за тази ученическа мода? А червените ботушки, потропват като дядо Мраз върху ламаринен покрив в главата ми… Те са идеални за специални поводи, но ако роклята отсъства съвсем. Очевидно е, че Нели може би търси онези моменти в детството, пропуснати по една или друга причина. Осъждане няма, само си мисля колко ли е страдала, ако като дете не са я избирали за Снежанка. Тук е мястото да похваля отличната фигура, чудесната фризура и … елхата, макар да не зная доколко певицата има общо с направата и.

Експоуз и Месечков – като стюарди от Папуа

гръцки преводач Добрич

Този цвят може да бъде използван като приспивателно, ако платът, с който е облечен Месечков, се запали и стрие на прах. Всичко в този униформен стил напомня на някой, който ще се разпознае в песента „Сей, земеделецо, днес ти е времето“… С тези предпазни мерки за разпространяване на  цветната зараза, пристъпвам към дисекция облеклото на дует Експоуз. Изглежда червеният плат, с който са пременени е бил в добро намаление, та е употребен за жакет на госпожицата и цял костюм на господина. Панталоните на господина са дълги, плат не е пестен, ако бъдат пуснати на свобода, те може би биха запълзяли по пода, като малка, речна змия. Образуващите кръст бели и черни ивици са твърде близко до флаг на епоха, която никой не помни с добро. Изобилие от дрънкулки ще намерите в деколтето на двамата от Експоуз, а защо при Месечков липсват- явно ги носи веднъж на пълна месечина. Общото ми усещане, когато разглеждам този кадър, е за екип стюарди на частен самолет на някой вожд от Папуа .

Вижте още:  Орлин Павлов прави ферма с животни

„Маскираното“ жури да се преоблече. Спешно!

Питам се, точките по блузата на Азис дали са били по-ситни, отколкото след като ги е облякъл… Точките гледат ококорени на преден план пред колекция знаменитости, всеки със своя моден недостатък. Колко ли му е трудно на Геро с тази папийонка, стояща му така неестествено, както червен хайвер върху кус-кус. Върху Александра Раева тече сребрист плат, сравним с резултат от някоя леярна. Кафтан или трудоустроено шалте за спалня- кой съм аз да раздавам титли на някакви си кройки. Владо Пенев компенсира този избор с ведра усмивка. Бих искал  шалът от пайети да ми беше под ръка, за да го пусна непоколебимо от осмия етаж. Гаджето ми се обажда- ама не го пускай заедно с Владо, отдавна не е имало земетресение. Марта Вачкова е облечена с ентусиазма на завеждаща отдел Опаковки и спедиция в някой консервен комбинат, по време на коледното им парти. Краси Радков заслужава по-ярка позиция в снимката, например да се показва над блузката на Азис или да седне на раменете му.

Източник: