агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Мария Цънцарова окраде водеща! Рубриката й „Защо“ била римейк на новото предаване по Би Ти Ви

Тв водещата на новото предаване по Би Ти Ви „Защо, господин министър“ Мария Цънцарова беше подложена на критики от страна на журналистката Нора Стоичкова, която е лице на „Студио Икономика“ по Българска свободна телевизия. Оказва се, че през 2014 г. тя води рубриката „Защо с Нора Стоичкова“ по ТВ7, която фалира две години по-късно. В предаването си Стоичкова търси отговора на най-важния въпрос – защо, и бистри актуални политически и икономически теми от деня.

seo-blog7

 

Веднага след старта на „Защо, господин министър“ на Цънцарова, Нора изригна във Фейсбук: „Жени Павлова, тогава изпълнителен директор на ТВ7, измисли рубриката „Защо?“. Днес виждаме римейк по Би Ти Ви. Защо?“. Нейните приятели я подкрепиха и дори й дадоха идея да осъди Би Ти Ви заради заимстване на името, но на Нора Стоичкова не й се обикаля по съдилища и затова ще остави темата приключена.

 

Освен това нейната рубрика отдавна не съществува. Публицистичното предаване на Мария Цънцарова „Защо, господин министър“ иначе започна обещаващо, като пилотното издание беше гледано от над един милион зрители. Амбицията на тв водещата е всяка седмица да намира точния събеседник, който да говори по най-горещите скандали, да отговаря на въпросите, които вълнуват хората и да защитава своите решения пред аудиторията, пише „Галерия“.  

 

Журналистката води и „Тази неделя“, което се излъчва сутринта. Тя от малка мечтае да се занимава с професията си. В родния й град Карлово има клуб на младия журналист, в който попада на шега, но така се увлича, че бяга от час, за да ходи на снимки и интервюта. С интерес следи новините и актуалните предавания по телевизията и изобщо няма колебание какво да кандидатства, след като завърши училище. Приемат я от раз Журналистика в Софийския университет, а след това учи и магистратура по мениджмънт в НБУ.

Вижте още:  Бившият на русата Златка катастрофира

Източник:

гръцки преводач Добрич