агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

На концерт в Лондон: Платили на Любо да спре да пее

Поп звездата Любо Киров не винаги се е радвал на бурни аплодисменти. Пъстрата му музикална кариера крие и десетки истории, различаващи се от усещането на обожание, което провокират верните му фенове днес. В миналото българската знаменитост е бил обект на критики и негативни коментари, получавал е средни пръсти от публиката вместо  ръкопляскане и дори предложение да спре да пее за определена сума. 

seo-blog7

 

Гостуването му в Лондон с група „Те“ през 2006 година е първия сблъсък на музиканта и меломани настроени негативно към песните му. За това той разказва в наскоро издадената му биографична книга „Всичко е имало смисъл“ по повод 50-ия му  рожден ден.

 

Киров признава, че по онова време изпитвал голяма тръпка да пробие в чужбина, да се срещне с почитателите си извън страната, да усети нова и различна музикална вълна.

 

Плановете му се увенчават с жесток провал.

 

гръцки преводач Добрич

Пристигайки в Англия те се насочват към столичния Тhe Redback Tavern – мястото, което ги притеснява. Представят се горе-долу добре, но не набират скорост. Втората вечер остава паметна.

 

“Свирихме пред местните, но усетихме, че въобще не харесваха това, което поднесохме, никой не пое нищо от него. Не след дълго вече ни освиркваха. Клубът имаше рок традиция, намиращ се в един от последните кръгове на Лондон – Aктън Таун, в който живеят мигранти от Ирландия и Австралия. Гостите не можаха да понесат стилът ни. Моите изпълнения бяха повлияни от Джордж Майкъл, Елтън Джон, фънк, сол, джаз. А хората се бяха събрали да слушат AC/DC и крещяха на Металика. Ние силно ги изненадахме. Беше тотален сблъсък на вкусове.

Вижте още:  Емрах нарече Теди Александрова баба - пускала фейк новини за новата му! (Певицата не му остана длъжна)

 

Една жена излезе отпред и стоя с вдигната ръка около 15 минути показвайки ми среден пръст на 20 см от лицето ми.

 

Пълен провал. Мениджърът на клуба дойде  при нас и ни каза: “Момчета, моля ви, ще ви платя, само слезте от сцената! Иначе ще ни пребият“, разказва Киров.

 

И така през май тази година той решава да се върне, за да си свери часовника. Описва пътуването си като ход назад.

 

“15 години от фиаското.”

 

Представлението му обаче провокира не само интерес, а се превръща в едно от големите събития. Певецът пее в  Troxy Hall, в същата зала концерти е имал Роби Уилямс и куп артисти от световна величина, припомня „Галерия“.

 

Киров и компания постигат прецедент в броя посетители при роден изпълнител.

 

“Когато говорим за гостувания в чужбина на наши поп или рок музиканти, говорим за публика от 200- 400, най-много 600 българи на едно място. Аз продадох билети за близо 2000 човека”, казва той. Приема концерта и като реванш, и като равносметка.

Източник: