агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Програмата eCREDIT на eMAG вече е активна и за Marketplace търговци на платформата

През седмата година, откакто стартира в България, екосистемата на eMAG Marketplace наброява над 5000 търговци, които предлагат над 1 500 000 активни продукта на платформата за онлайн търговия. С цел продължаващо развитие на техния бизнес и увеличаване на продажбите, eMAG се фокусира върху предоставянето на широка гама от полезни инструменти, като за голяма част от тях вече за тях е достъпна лесна интеграция с програмата eCREDIT.

Към момента на клиентите се предлага възможност за картови плащания за продукти, закупени от търговци в Marketplace, като тази опция е без допълнителна такса за търговците, което подпомага по-нататъшния растеж на бизнеса на активните продавачи в платформата. Съответно тези търговци вече могат да интегрират функцията eMAG eCREDIT, която им позволява да предоставят на клиентите възможност да купуват продукти на удобни за тях вноски, без да е нужен пряк контакт с банка и само въз основа на онлайн одобрение.

Партньорите на eMAG eCREDIT за Marketplace търговци предлагат различни кредитни решения за клиентите, като диапазонът на сумите е от 100 до 30 000 лв. Процесът е изцяло дигитаизиран, с множество възможности за персонализиране на погасителните планове. Кандидатства се само с лична карта, одобрението е до 2 часа, а лихвата е фиксирана за целия период на кредита, без аванс.

Програмата eCREDIT на eMAG вече е активна и за Marketplace търговци на платформата

Разван Бланита, директор на eMAG Marketplace България

“Все повече хора превръщат онлайн пазаруването в навик, дори за ежедневния или седмичния им пазар, тъй като лично са се уверили в предимствата и удобството му, а делът на картовите плащания непрекъснато се увеличава. Интеграцията на eCredit за Marketplace търговците е следваща стъпка за eMAG в непрестанното развитие и подхода на компанията за предоставяне на отлично потребителско преживяване на клиентите на платформата. Сега eMAG дава още една възможност, с интеграцията на програмата eCREDIT и за нашите Marketplace търговци. По този начин подкрепяме търговците, които искат да разширят своя онлайн бизнес, включително и в международен план, а клиентите получават още по-добро изживяване на платформата, с множество опции за плащане”, каза Разван Бланита, директор на eMAG Marketplace България.

Вижте още:  Над 2500 младежи посетиха „Базар на професиите“ 2022

В момента на платформата до 30.04.2022г има кампания за закупуване на продукти на кредит с 0,99% лихва за стоки над 199 лв., предлагани от Marketplace търговци и купени от сайта и мобилното приложение на онлайн ритейлъра. Повече информация тук.

Източник: