агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Родово проклятие тегне над рода на Илия Павлов? Баща му Павел така и не се решава да пита Ванга

Павел Найденов – бащата на първия роден милиардер Илия Павлов, си отиде тихо от света на 84 години. В началото на годината получил инсулт, а след това се заразил с Ковид-19. Близките му са го настанили в хоспис, до последно се е налагало да му се дава кислород. Издъхнал на 24 февруари и бил кремиран.

seo-blog7

 

Преди това снаха му Дарина Павлова и тримата му внуци дошли да го изпратят на поклонение, без да обявяват публично нито новината за смъртта му, нито пристигането си от чужбина, твърди бившият зам.-председател на „Мултигруп“ Георги Петков.

 

Най-голямата внучка Венцислава, която е първия брак на Илия Павлов, от години е женена в Дубай. При нея в емирството живее почти целогодишно и снахата на починалия – Дарина Павлова. Другите две внучета Илия-Калоян и Паола, децата на Илия и Дарина, са в Америка, пише „Минаха години“.

 

Бай Павел надживя и двете си деца. Илия бе разстрелян пред централата на управлявана от него фирма „Мултигруп“ на 7 март 2003 г., а убиецът остана неизвестен.

 

гръцки преводач Добрич

Дъщерята Славка също загина от куршум, изстрелян от бившата съпруга на бившия й мъж Лестър Уилсън, която бясно ревнувала българката. С майка си загина и внука на бай Павел – Пол. Трагедията стана през 2010 г. и Америка, където живееше Славка.

 

Найденов не се предаде след тези удари на съдбата, но и не потърси съвет в гадатели и феномени, за да разбере дали има родово проклятие над фамилията. Сам е признавал, че не вярва на подобни неща, затова така и не влязъл при Ванга. Не помнеше кога е била експедицията му до Петрич, но тогава отива като придружител на свой приятел. „Мислех и аз да отида, да чуя какво има да ми казва. Ама така и не отидох“, признава Найденов в интервю приживе.

Вижте още:  Поли Гергушева не иска да отслабва след раждането

 

 

Източник: