агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Роксана: Развеждам се! Ще разкрия потресаващи факти, които са причина за това решение

Попфолк певицата Роксана се развежда, това потвърди самата тя пред „Телеграф“.

seo-blog7

Певицата обясни, че документите още не са подадени, но е въпрос на време. „Натам вървят нещата, дълго време го обмислям, но когато стане факт, ще разкрия потресаващи факти, които са причина да взема това решение и мисля, че тогава хората ще ме разберат“, добави още певицата.

Роксана разказа още, че и е трябвало много време. „Проблемът е, че имам две деца от двама мъже и все се притеснявах какво ще си кажат хората, как ще започнат да ме обвиняват или да ми лепят етикети, но с компромиси не се живее“ – добави още изпълнителката.

37-годишната Роксана има двама синове от двама различни мъже. Големият Даниел Димитров е вече на 21 години и е поел по свой самостоятелен път. Малкият, плод на любовта с Александър, носи неговото име. Само преди дни двамата показаха в социалните мрежи как минават през поредната криза.

В светските среди отдавна се шушука, че между  Роксана и мъжа й има неразбирания. За първи път певицата заговори за това в интервюто си за „Събуди се по NOVA“, че отношенията с мъжа й са разклатени. „Не се живее само с компромиси и прошки, защото те започват да стават навик и губят стойността си“ – обясни тя пред Мондьо. Роксана се възмути още: „Виждам деца по дискотеките, които правят страшни неща. Отвращава ме дори поведението на мои колежки“.

Източник:

Вижте още:  Малката дъщеря на Фатик продава 20 луксозни имота