агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Роксана: Развеждам се! Ще разкрия потресаващи факти, които са причина за това решение

Попфолк певицата Роксана се развежда, това потвърди самата тя пред „Телеграф“.

Певицата обясни, че документите още не са подадени, но е въпрос на време. „Натам вървят нещата, дълго време го обмислям, но когато стане факт, ще разкрия потресаващи факти, които са причина да взема това решение и мисля, че тогава хората ще ме разберат“, добави още певицата.

Роксана разказа още, че и е трябвало много време. „Проблемът е, че имам две деца от двама мъже и все се притеснявах какво ще си кажат хората, как ще започнат да ме обвиняват или да ми лепят етикети, но с компромиси не се живее“ – добави още изпълнителката.

37-годишната Роксана има двама синове от двама различни мъже. Големият Даниел Димитров е вече на 21 години и е поел по свой самостоятелен път. Малкият, плод на любовта с Александър, носи неговото име. Само преди дни двамата показаха в социалните мрежи как минават през поредната криза.

В светските среди отдавна се шушука, че между  Роксана и мъжа й има неразбирания. За първи път певицата заговори за това в интервюто си за „Събуди се по NOVA“, че отношенията с мъжа й са разклатени. „Не се живее само с компромиси и прошки, защото те започват да стават навик и губят стойността си“ – обясни тя пред Мондьо. Роксана се възмути още: „Виждам деца по дискотеките, които правят страшни неща. Отвращава ме дори поведението на мои колежки“.

Източник:

Вижте още:  Спортният министър на Слави сложил силикон на жена си! Нина Василева прилича на плеймейтка