агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Счупиха носа на Джулиана Гани! Фенове: Следващия път си оперирай мозъка

Силиконовата миска Джулиана Гани си ремонтира носа за пореден път. Блондинката се подложи на поредна ринопластика, а в момента се възстановява с компреси от лайка, които да намалят отока и синините.

seo-blog7

 

За интервенцията си красавицата призна с видео в социалните мрежи. Първоначално тя се показа само с лепенки, сгyшила се в новия си любим. „Здравейте, включваме се от Мелмак“, шегува се половинката на Джулка и не пропуска да я покаже отблизо.

 

Моделката позира с превръзка на носа й компрес от лайка на окото и както самата тя казва, той е много важен за по-бързото и възстановяване в момента.

 

Няколко часа по-късно Гани призна, че е правила ринопластика преди дни при д-р Николай Георгиев, който е съпруг на певицата Елвира Георгиева. Тя сподели кадри от операцията на носа си, в които д-р Георгиев обяснява, че корекцията на носа е напълно задължителни и няма да стане без счупвания. „Не боли, но няма да се разминеш без отоци. Все едно, че си ядосала Кубрат Пулев, ама много си го ядосала”, шеговито разказва хирургът.

 

гръцки преводач Добрич

Джулиана е популярна със страстта си по пластичните операции и не пропуска възможност да легне под ножа. Коментарите на потребителите в мрежата заляха Гани, повечето обаче бяха. негативни.

 

„Другия път си оперирай мозъка, той ти е по-спешен”, „Човек без работа, не си гледаш детето, а се чудиш с какви простотии да се занимаваш”, са само част от мненията на феновете на Джулка.

 

Източник:

Вижте още:  Бившата съпруга на Денди сензационно: През годините много пъти е бил нападан и със счупен нос!