агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Симеон II вдига най-скъпата сватба в историята! Първородната му внучка се омъжва в Палма де Майорка

Най-скъпата сватба в родния елит ще вдигне този май Симеон Сакскобургготски. Под венчилото ще мине неговата внучка Мафалда, която е дъщеря на принц Кирил и Росарио Надал. Красавицата, превърнала се в последните години в световна музикална сензация, ще каже заветното „да” на своя любим Марк Абуслейман, който е британски финансист от ливански произход.

seo-blog7

 

Младоженецът също не е със случайно потекло и е син на известния политик Камил Ауслейман, който беше министър на труда на Ливан през 2019-2020 г. Сватбеното тържество вече е насрочено за 28 май и ще се състои не къде да е, а в Палма де Майорка, Испания. Красивият остров неслучайно е избран от булката и младоженеца, защото на същото място преди 30 години сключват брак и родителите на Мафалда в присъствието на испанското кралско семейство. Освен това майката на Мафалда е родом от там, а баща й има къща на Майорка.

 

Очаква се на пищната сватба да присъстват редица гости, сред които и мнозина с благороднически титли. Тя обаче ще се състои само от сключването на граждански брак и прием след това. Църковни обети влюбените няма да и си разменят, тъй като принцесата е кръстена в Римокатолическата църква, а Марк е от гледан в Маронитската църква.

 

Всъщност Мафалда е най-голямата и първата от внуците на Симеон II, която ще се омъжва. 27-годишната девойка има и по-малки брат и сестра, които ще й бъдат шафери. Сватбата ще бъде интересно събитие и за испанските таблоиди, които следят отблизо интимния живот на Сакскобургготски, тъй като майката и бащата на Мафалда от няколко години са разделени и не живеят заедно. Във важния за наследницата им ден обаче те ще застанат един до друг.

Вижте още:  Диана Димитрова захапа Карамазов: Не е загуба, че се отказва от актьорската професия!

 

гръцки преводач Добрич

Младоженецът е добре приет от цялото семейство. С бъдещата булка са заедно от повече от 8 години. Запознават се в Лондон, а след това заедно заминават за Бостън, където продължават университетското си обучение. Внучката на Симеон Сакскобургготски завършва престижния музикален колеж „Бъркли”, а Марк – компютърно инженерство в ,,Харвард”.

 

Животът в Америка обаче не им допада и след дипломирането cи те се местят и установяват трайно в Мадрид. Още през 2018 г. Мафалда предизвика фурор на музикалната сцена, след като пусна няколко свои песни с клипове, които били нейни авторски композиции. Последваха и музикални албуми, както и много участия по големи форуми в Европа и щатите, пише „Ретро“. Покрай това тя впечатли лично прочутия американски дизайнер Майкъл Корс, който я припозна за своя муза и я покани да представи някои негови тоалети от колекцията му за 2018 г. по време на Седмицата на модата Ню Йорк.

Източник: