агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Цената на Coinbase акцията се изстреля с над 70%

Coinbase регистрира огромен ръст на обема на търговия – цената на акциите се изстреля с над 70%

След неотдавнашните регулаторни сътресения в Binance обемите на търговия в Coinbase отбелязаха значителен ръст. Едновременно с този скок се наблюдаваше и значителен ръст в цената на акциите на компанията.

seo-blog7

През ноември Binance и нейният бивш главен изпълнителен директор Чанпен Джао признаха вината си за различни нарушения на финансовото законодателство, което доведе до споразумение за $4.3 милиарда с американските власти.

След разрешаването на делото на Binance, Coinbase се превърна в ключов бенефициент в последствие. Ръководена от Брайън Армстронг, борсата стана свидетел на забележително 62% увеличение на обема на търговията, който нарасна от $31.16 милиарда през октомври до $50,4 милиарда.

Прочети също: Биткойн премина $41,000 – защо крипто пазарът е на зелено днес?

Неотдавнашен доклад на фирмата за блокчейн анализи Kaiko потвърди този скок, определяйки Coinbase и Bybit като основни бенефициенти сред проблемите на Binance. Според Kaiko Binance е загубила пазарен дял в полза на Coinbase в часовете за търговия извън САЩ и в полза на Bybit във всички области.

Прочети също: Може ли краят на Binance да е краят на криптовалутите?

Очаква се тази тенденция да се запази, като се има предвид подходът на Coinbase, ориентиран към спазването на изискванията, който привлече вниманието на многобройни кандидати, търсещи място за Биткойн ETF. Забележително е, че Coinbase служи като партньор за наблюдение на различни мениджъри на активи, включително BlackRock, съгласно подадените документи в Комисията по ценни книжа и фондови борси на САЩ (SEC).

Акциите на COIN на Coinbase скочиха значително – с над 70% през последния месец – като се покачиха от около $80 в началото на ноември до близо $134 към момента на писане на статията.

гръцки преводач Добрич

Това рали продължава едногодишната тенденция, при която ценовото представяне на COIN надминава водещи активи като Биткойн и Етериум. През последните шест месеца стойността на акциите нарасна с над 100%, отбелязвайки забележително увеличение от 260% от началото на годината.
Източник

Вижте още:  Поликомп започва дистрибуция на OnePlus смартфони