агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

За първи път без Слави: 5 000 куфяха с „Ку-Ку бенд\” в НДК (Снимки)

5000 пяха с групата на заключителния концерт от първото турне без Слави Трифонов

seo-blog7

“Ку-Ку бенд” се прибра у дома! Това обяви ръководителят на групата Евгени Димитров-Маестрото в зала 1 на НДК. Музикантите закриха националното си турне с грандиозен концерт пред 5000 фенове. То е първото без Слави Трифонов. Вместо него като водещ солист се изяви Борис Солтарийски. Заедно с него на сцената бяха Невена Цонева и Лилия Стефанова.

Борис Солтарийски се раздаде на сцената

Борис Солтарийски се раздаде на сцената

 

Маестрото обясни, че се чувства като у дома в залата, в която са били първите големи концерти на “Ку-Ку бенд” преди години. Освен това част от дебютните записи на групата са правени в Студио 1 на НДК.

Самият концерт бе направен по такъв начин, че всеки един от бенда излиза да представи и себе си. Протича под формата на историята на “Ку-Ку бенд” в песни. Този път на сцената нямаше балет и актьори. Имаше само музика.

Публиката приглася на

гръцки преводач Добрич

Публиката приглася на “Моя си, моя”

 

Откриващата песен по стара традиция бе “Студио Х”. След това звучаха “Ти си”, “Ела, ела”, “Нека ме боли”, “Без теб”, “В джаза”, “Едно ферари с цвят червен”, “Моя си, моя” и още, и още хитове. Тежки македонски хора се извиха в залата по време на “Йовано, Йованке”. Преди нея Георги Милчев-Годжи повтори емблематичните думи на Джоко Росич от началото на клипа към песента. Музикантите не пропуснаха да изпълнят и още от най-известните народни песни, които са правили през годините – “Притури се планината”, “Невесто мори, убава”, “Земи огин, запали ме”.

Евгени Димитров се просълзи

Евгени Димитров се просълзи

Вижте още:  Лорд Минчев с модни забележки: Криско готов за дует Каризма, Галя от Сатен – лошо облечена топлийка и още + СНИМКИ

 

Кулминацията настъпи при представянето на Евгени Димитров. Дългото скандиране на името му просълзи Маестрото. Последва изпълнение на “Жива рана”. Тя бе изпята почти изцяло от публиката.

Хора се извиха на

Хора се извиха на “Йовано, Йованке”

 

Три биса имаше след официалната част на концерта. На последната песен “Цвете мое” залата “светна” от хилядите фенерчета на публиката.

“Ние сме това, което сме, само благодарение на вас”, обяви Димитров на прощаване.

Хиляди фенерчета

Хиляди фенерчета “осветиха” “Цвете мое”

 

През 2023 година “Ку-Ку бенд” става на 30 години. Това със сигурност ще бъде подобаващо отбелязано от музикантите. Те все още обсъждат идеи как да стане това. “Със сигурност ще направим поредица от събития. А всичко, разбира се, ще бъде свързано със срещи с публиката”, категоричен е Маестрото.

В последното си интервю пред Тошко Йорданов Слави Трифонов бе запитан от фенове няма ли да има нов концерт на стадиона. “Ще има, когато усетя, че е настъпил моментът”, заяви шоуменът.

След концерта в зала 1 на НДК разотиващите се фенове се надяваха той да настъпи по-скоро. Защо не по повод 30-ата годишнина?!

Източник: