агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Запорираха апартамента на Юлиян Цолов и Славена Вътова за дълг от 100 000 лв.

Менте бизнесмена Юлиян Цолов, съпруг на Славена Вътова, реално е скъсан като въшка.

seo-blog7

Апартаментът на двамата, купен с огромен кредит и ипотекиран към банка, намиращ се на престижната ул. Оборище е запориран на 24.11.2022 за неплатена сума от около 100 000 лв длъжник по която е лично Юлиян Цолов и фирмата му Алтегис в която той е и единственият служител. 

Цолов, известен с това че завлича който може с пари за да демонстрира висок стандарт и да удовлетворява капризите на половинката си Славена Вътова живее от дълго време много над реалните си възможности. Кражби на пари от партньори и приятели е това което умее най-добре и практикува. От него ще чуете сладки приказки за бизнес проекти, предложения за съвместен бизнес без той да участва с пари разбира се. 

Оказва се че Юлиян Цолов е и клиент на няколко фирми за бързи кредити. Тегли кеш от тях независимо от високите лихви които трябва да се връщат. Надали половинката му знае за това, тъй като той никога не казва истината дори и на нея.

Източник:

Вижте още:  272 лв. скарали Кичка и Панайот – толкова му е бензинът! Отказал да изпее „Искаш огън да ти дам“