агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Американец направи 2 милиона мили зад волана на Toyota Tundra

Toyota Tundra на 2 милиона мили с един двигател

Вярно, прави го с два пикапа от емблематичния за Щатите модел, които са доказателство, че добрия стар японски V8 е неунищожим.

seo-blog7

Прочетете още: Какво означава Bitcoin halving и как това се отразява върху цената на BTC

Виктор Шепърд е известен с това, че преди години се похвали със своята Toyota Tundra, с която навъртя 1 млн. или (1,6 млн. км) за девет години. Сега Шепърд е близо до постигане на същия резултат, като към момента е над границата от 900 хиляди мили, но няма да се откаже да постигне отново 1 млн. на километража. Той прати това с версия Tundra SR5 Double Cab с 5,7-литров V8 двигател.

Прочетете още: Кога да купим и кога да продадем акции?

Името на Шепърд стана известно през лятото на 2016 г., когато той за пръв път премина границата от 1 млн. мили зад волана на Tundra SR5 Double Cab от 2007 г. с 4,7-литров V8. Моделът от 2014 г., който сега гони границата от милион мили, е закупен от Шепърд като заместител на Tundra-та от 2007 г.

Класираха автомобилите с най-дълга служба

Toyota, впечатлена от лоялността на Шепърд и неговото постижение, му предложи размяна – моделът от 2007 г. срещу чисто нов Limited Crew Cab моделна година 2016. Същият американецът си оставя за личен автомобил, като за служебните си цели продължава да ползва Tundra моделна година 2014.

Прочетете още: Автосервиз фантом завлече Софиянец с 18 хил. лв.

Интересното в двата случая е, че Шепърд сам шофира и двата пикапа, т.е. от 2007 г. досега той е навъртял над 3 млн. километра! Това прави по около 187 000 км годишно, по 15 500 км месечно.

гръцки преводач Добрич

Източник

Вижте още:  Призоваха ООН да проведе специална сесия заради Иран