агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Гери-Никол си прави кефа без гадже

От няколко месеца в медийното пространство се твърди, че Гери-Никол е сериозно обвързана. Според писанията на всичките си почивки варненската изпълнителка е в компанията на млад момък, пленил сърцето й, но информацията не отговаря на истината.

seo-blog7

Гери бе спрягана за жена до модела Мартин Гешев. Двамата редовно демонстрират опасна близост. Ала били само приятели. “Щастлива сама съм”, признава певицата.Яката дупара не щяла гадже на този етап. Била още млада и искала да се забавлява. Без да е обвързана сериозно.

“Млада съм и трябва да си правя кефа в крайна сметка”, казва още Гери-Никол.

Варненската бръмчалка има няколко връзки зад гърба си. Тя премина през любовна авантюра с рапъра Капо Верде. След него се хвана с ММА боеца Дани Илиев. Името на Гери бе спрягано за любовница на Благой Георгиев преди години. В момента певицата е съсредоточена върху кариерата си. Тя споделя, че ако има мъж до нея, това ще й пречи на развитието.

“Изобщо не ми е до връзки. Отдала съм се изцяло на кариерата. Фокусът ми е в музиката. В нещата, които правя. Не искам някой да ме разсейва”, добави още яката дупара. Певицата наскоро се завърна от Доминикана. По думите й там се е запознала “с много влиятелни хора, които ще ми бъдат от полза за музикалната кариера занапред”.”Получих няколко предложения за латиномузика. Смятам, че съм родена и за латинския пазар”, заключи яката дупара.

Източник:

Вижте още:  Мисис България обиколи всички манастири, посвещава победата си на бесарабските българи