агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Далеч от скандалите: Вергов избяга с жена си в Италия (Снимки)

Актьорът Юлиан Вергов избяга от проблемите, които го преследват в последния месец, в Италия заедно с половинката си Ирина Ялъмова и дъщеря им Алена Вергова. Семейството е посрещнало Нова година в Южна Италия, близо до Неапол. Тримата все още са там и не е ясно кога ще се приберат на родна земя.

seo-blog7

Вергов е заминал с най-близките си на пътешествие, за да се откъсне от клюките по негов адрес в последния месец, издават негови приятели от театралните среди. Изненадващо той стана главен герой в скандала на годината, след като актрисата Диана Димитрова индиректно го обвини в насилие на снимачната площадка.

Досега Вергов не е казал и дума по случая, не е ясно и кога ще бъде официално разпитан от органите на реда, писа “България Днес”.

Близки до него разказват, че макар и да не го показва, актьорът приема ситуацията изключително трудно най-вече заради дъщеря си Алена. Двамата (на снимката горе) имат много силна връзка и актьорът бил силно притеснен от образа на насилник, който му се приписва в последно време. Затова и семейството решава да замине далеч.

 

Половинката на актьора се снима сама в Италия

Половинката на актьора се снима сама в Италия

 

гръцки преводач Добрич

“Юлиан много се страхува дъщеря му да не го намрази покрай цялата тази история. Говори ли са за случилото се и Вергов е изяснил пред нея своята версия, както и пред съпругата си Ирина”, разказва близък до звездата от “Откраднат живот”. Ирина и Вергов нямат общи снимки заедно, но от кадрите им в социалните мрежи лесно може да се установи, че в Италия посещават едни и същи места по едно и също време. Вергов се снима предимно с дъщеря си и публикува пейзажи, които са го впечатлили. Алина Вергова обаче издаде татко си, като пусна снимка с майка си.

Вижте още:  Бившият на русата Златка катастрофира

Ялъмова, която е в рекламния бизнес, от години страни от публичността. Дълго време двамата с Вергов не живееха заедно, но изненадващо преди време подновиха семейния си живот. Според слуховете, които се появиха след скандала с Димитрова, Ирина била бясна от новината, защото не е подозирала за случилото се между Юлиан и Диана. Точно по време на случката, за която разказва актрисата, двамата с Вергов бяха отново заедно. Самият актьор винаги е твърдял, че е обичал най-много съпругата си.

До този момент Вергов не е говорил официално за случая с колежката си от “Откраднат живот”.

“Трима колеги ме завариха на земята, след като ме повали в гардеробната. След като паднах, получих силен шут в лицето”, разказа Димитрова. Без да назовава името на насилника си, актрисата направи много намеци, с които недвусмислено показа, че мъжът, за когото говори, е Вергов. Двамата са имали повече от работни отношения, прозира също от споделеното от Димитрова, но какво е довело до самия инцидент, остава неясно.

 

Алина все пак се щракна и с майка си

Алина все пак се щракна и с майка си

 

Часове преди 2022 година да си отиде, Димитрова написа нов пост за случая: “Преди пет години се случи нещо ужасно, страшно и срамно. Срамно е, че замълчах. Срамно е да продължаваме да мълчим и да гледаме ежедневни убийства и насилие над деца, животни, мъже и жени. Притеснявам се, че България се е запътила стремглаво към дъното, откъдето изплуване няма”, разсъждава актрисата. Нейни фенове все по-настоятелно я питат кога ще разкрие публично името на насилника си.

“Вече стана прекалено скандален случаят. Не може просто да мълчите и да не казвате име. Щом говорите, казвате всичко до край”, окуражават я в социалните мрежи.

Вижте още:  Най-тежката българка: Мечтая през новата година да проходя!

Източник: