агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Алъш-вериш: Пуснаха тениски с Васко Жабата

Прочутият лирически герой Васко Жабата от хита на оркестър „Камчия“ „Комбайна вършачка“ покори не само музикалната сцена, възкръсвайки с нова сила след 20 години, но и модата.

seo-blog7

Производители на тениски яхнаха гребена на вълната и побързаха веднага да пуснат най-различни модели, свързани с песента. Нещо повече, търговците започнаха надцакване в цените. 

Най-евтиният вариант предлаган от български сайт е 12 лв. за дете до 5 години и 14 лв. над. Дамските и мъжките са по 16 лв. Друг сайт предлага женски и мъжки вариант на щампата. Цените на хитовите фланелки са на цена 29,90 лева.

Васко Жабата вече е хит не само на Балканите, но започна да завладява останалата част от света. Заради това и чуждестранни производители се възползват от тренда. Блузките  на Васко Жабата 2022 унисекс са последното попълнение в сайта Май шопифай. Цените на различните модели и цветове е 16.13 долара, като в нея е включена и доставката, пише „Телеграф“.

Източник:

Вижте още:  Жената на Кирил Петков закова 200 бона оборот от торти