агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Анелия към гаджето си Любомир Захаринов: Обичам те, любов моя!

„Обичам те, любов моя!”, обърна се Анелия към гаджето си Любомир Захаринов, от ефира на Би Ти Ви в събота, когато бе излъчен епизода на „Животът по действителен случай” с нейно участие. Фолкпевицата, която ще празнува 41-вия си рожден ден на 1 юли, за първи път проговори за връзката си с по-младия от нея мъж, който върти успешен бизнес, включващ и верига игрални зали за хазартни игри и онлайн оператор, което изтъкна като част от промяната си.

 

До преди да срещне Любомир Захаринов, Анелия избягваше да афишира мъжете в живота си. Разбира се, такива е имало след раздялата с бизнесмена Коко Динев, от когото е дъщеря й Ивон. Хитовата пайнерка дори е споделяла, че имала дълга връзка, която някак успя да запази в тайна, и до днес не се знае кой е бившият й любим. Иначе през годините слуховете са я свързвали с Калоян Арсенов, синът на бившата министърка Долорес Арсенова, с пловдивски бизнесмен, а през далечната 2010 г. се разбра, че има връзка с Мартин Иванов, който по-късно стана депутат. Май само с него Анелия е демонстрирала открито отношения, като даже го е водила на фирмените награди на „Пайнер”. Въпреки че е имала сериозни връзки след развода си с Коко Динев, Анелия така и не могла да отдаде сърцето си. На Любомир обаче певицата се отдала изцяло.

Запознали се на събитие на една от фирмите му, като Анелия била сред гостите. Тя не очаквала да припламнат искри. Той – също, още повече, че тогава бил прясно разделен с майката на двете си деца. „Може би, когато човек е готов, се появява и любовта. Нашето е любов. Аз си обичам Любомир и се чувствам наистина обичана, важна и специална”, сподели хитовата изпълнителка.

Вижте още:  Лорд Евгени Минчев: Игнатова и Тита- в ламаринена неясност, Елен Колева- Коледа или баба Марта? И още + Снимки

Тя вярва, че появата на Любомир в живота й е свързана с личната промяна, през която преминала. По време на пандемията Анелия се изправила пред въпроса какво би правила, ако ситуацията с коронавируса се проточи. Дала си сметка, че музиката е нейният живот и ако трябва да се изявява в друго поприще, едва ли ще се справи или поне не със същия успех. „Това е животът ми, не е само професия. Това мога да правя и това правя само. Вкъщи с Любо, като си говорим и някой път той вдига ръце от мен, обаче аз съм си една артистична отвеяна душица…”, сподели Анелия с усмивка.

В пандемията тя имала и „едно вътрешно осъзнаване за живота си”, както обясни. Осъзнала, че малко е залитнала в крайност по отношение на работата си или по-точно съсредоточила се е само върху нея. „Нямах баланс в живота си. Осъзнах, че понякога компенсираш и бягаш. Поработих със себе си сериозно и тогава се появи Любомир – мъжът, който смея да твърдя, че обожавам, и вече имаме една много силна връзка. Смея да кажа, че след бащата на детето ми, това е мъжът, на който си отдадох сърцето”, сподели Анелия.

В началото на връзката им двамата преминали през труден период. Разделили се за два месеца. „Защото все пак имахме някаква криза в нашите отношения и след това вече още по-силна стана нашата връзка”, щастлива е Анелия. Проблемите не били помежду им. Никога не са имали такива, даже не преминали през период на напасване на навици и характери, когато заживели заедно.

Вижте още:  Снежен капан: Райна и Башар закъсаха в гората

Предизвикателствата, пред които се е налагало да се изправят във връзката си, все били свързани с външни фактори. Анелия не издаде подробности, но каза само, че е кризата в отношенията им с Любомир била свързана с пресния му развод. „Все пак на една определена възраст всеки си носи миналото и всъщност това е причината да се разделим тогава, защото той беше прясно разделен с майката на децата му”, сподели Анелия. Тя го похвали, че говорел и се отнасял с голямо уважение към майката на децата си и е много грижовен баща. Това е и една от причините да го заобича толкова. „Трябваше да бъдем толерантни към цялата тази ситуация”, допълни Анелия по въпроса за единствената криза във връзката им. След тази пауза от два месеца, всичко си дошло на мястото.

„А-а, как?! Аз обичам да глезя. Смятам, че жената има една функция, мъжа – друга, и когато всичко си е в правилния енергиен обмен, всичко е наред”, отговори Анелия на въпроса дали сутрин прави кафе за любимия си.

Живеят в апартамента на Любомир, но често ходят и в къщата, която Анелия построи в покрайнините на столицата. След като певицата се пренесе при гаджето си, в просторния палат с двор, в който има и басейн, живеят дъщеря й Ивон и баба й. Дали там или в апартамента на Любомир, Анелия предпочита мъжът й да спи от дясната й страна. В къщата си певицата държи на нощното си шкафче подаръци от приятелки – камък на любовта, книгата „Ежедневни напътствия от вашите ангели” и бяло перце. На нощното шкафче на Любомир пък е сложила Библията. „Имам три кучета, които всичко опикват и оакват, затова килими в тази къща няма”, заяви Анелия, с което създаде впечатлението, че е поверила домашните си любимци на дъщеря си. Сигурно, за да не опикват и оакват апартамента на Любомир.

Вижте още:  Дани Ангелов срещнал новата си в църква, бившата му чака дете от новия си мъж

Хвърля дрехите, след като ги носи

„Нося нещо и го хвърлям. Иначе направо се задушавам”, срази Анелия зрителите на Би Ти Ви. Заради професията си, певицата винаги трябва изненадва с визия и не може да се появи с един тоалет няколко пъти, камо ли пък ако го е показвала и в клип. Затова Анелия се разделя бързо с повечето си тоалети. Е, не ги хвърля в буквалния смисъл. Подарява ги на приятелки.

За разлика от колежките си обаче, същото отношение изпълнителката на „Дай ми още” има не само към тоалетите, с които се пременява за фотосесии, клипове и събития, а към всички дрехи. „Не мога да трупам неща. Някой път Любо ми казва: „Любовче, хайде да вземем това”, казвам: „Не искам да трупам! Задушавам се!”. Не искам много покупки, много вещи. Аз съм практичен човек и когато имам нужда от нещо, отивам и го купувам”, сподели Анелия.

Източник: