агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Бойко Богданов нападна Мама Божка и Тончо: По-вредни сте и от чалгата!

Актрисата Мария Сапунджиева, позната като Мама Божка от „Пълна лудница“, и колегата й Тончо Токмакчиев били по-вредни от чалгата.

seo-blog7

Това заяви в писмо до тях, публикувано във Фейсбук, режисьорът Бойко Богданов. Тримата са работили заедно по два от хитовите спектакли „Доктор“ и „Версии“. Няколко години по-късно обаче той не е доволен от новите им проекти и ги разкритикува, като ги призовава да спрат халтурите, писа „Телеграф“.

„Писмо до двама любими актьори/Мичето и  Тончо  – Мария Сапунджиева и  Тончо Токмакчиев/.

Мили мои! Спрете се! Спрете тая гадна и пошла халтура! Да, от пари всеки се нуждае , но – на каква цена? Толкова сте талантливи  и поради това толкова сте ми мили и мои…и… мамка му!

Припомнете си: Защо кандидатствахме във ВИТИЗ? Не беше ли за да направим светът по-добро място?…с разните му там Пушкин, Шекспир, Молиер и пр… Или е било за да се прославим? Да се видим паралии-дебелосерковци?

Познавам ви зъбките и знам, че не е така. И Ви моля, режисьор, на колене –  спрете с тия халтури! Вредата, която нанасяте с тях е сто пъти повече от чалгата. Защо ли? Винаги е имало и винаги ще има чалга. Но винаги е имало и винаги ще има антитеза, напр. дълбок театър, висока литература, умно кино и пр….Но, когато чалгата влезе в духовния храм, става като в оня анекдот ”Целият цирк- в лайна”! Бъдете в бяло, мамка ви! С обич: ваш Бойо

P.S….и ако моите думи не ви бъзнат, припомнете си ролите на Наум /Шопов/.

Източник:

гръцки преводач Добрич

Вижте още:  Мис България Тафкова сменя амплоато! Става певица