агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Черната Златка бясна: Нямате мозък, никой не ми е купувал апартамент и кола!

„От няколко дни чета, че имам нов апартамент и кола от мъжа до мен. Това е поредната лъжа.“ Това обяви Черната Златка, Плеймейтката е възмутена от поредните интерпретации, свързани с личния й живот.

seo-blog7

Димитрова наистина има половинка, но мъжът до нея не й е купувал жилища и лъскави возила. Златка пази в тайна кой е човекът до нея. В медийните среди се заговори, че изкусителката има връзка с юрист, ала Димитрова не обелва и дума за любимия си.

„Тези, които пишат, са евтини драскачи“, продължава Златка.

Мацката наистина се нанесе в ново жилище, но то е купено с лични средства. Злати развива успешен бизнес и непрекъснато е канена за рекламно лице на различни стоки. Златка няколко дни не спира да пуска снимки от новото си жилище, тъй като не може да му се нарадва. Ала след като за сетен път името й е вкарано в поредната медийна лъжа, спира, писа „България Днес“.

„Никой не се замисля за човека за когото пишат. Само могат да нараняват и очернят, За съжаление само това чета по мой адрес“, казва изкусителката.

Източник:

Вижте още:  След като подновиха клетвите на плажа: Месечков стяга втора сватба