агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Де Лихт разкри защо е избрал Байерн

Новото попълнение на Байерн Мюнхен Матайс де Лихт разкри, че голямото желание на клуба да го привлече е изиграло ключова роля за решението му да премине в германския шампион. Също така защитникът призна, че се е присъединил към бившия си отбор Ювентус с надеждата да играе атакуващ футбол, но е бил разочарован след бързото напускане на Маурицио Сари.

seo-blog7

“Най-вече клубът ме убеди. Ръководството ми показа, че наистина ме иска, а това е важно за мен. Байерн ми подхожда: атакуващ футбол, тежки тренировки и висок интензитет. Точно това търся. Познавам наставника отпреди, защото той е известен треньор във футболния свят. Знам какъв е стилът му на игра и че е наистина добър в тренирането на млади футболисти. Това е хубаво, но най-важното нещо беше вярата, която клубът имаше в мен. Това, че играх като ляв централен бранител в Ювентус? По-удобно ми е отдясно, тъй като играя с десния крак. Отначало имах проблеми да играя отляво. Не, че не искам да играя там, но мога да изразявам себе си по-добре отдясно.

“Стилът на Аякс беше да пресира високо и да поема рискове. В Ювентус беше точно обратното. В Италия скоростта на играта е малко по-бавна, така че ти е позволено да стоиш малко по-дълбоко. Все пак там са спечелил четири световни титли с този стил, така че разбирам защо си мислят, че това е правилният начин. Присъединих се към Ювентус с идеята да играя малко по-атакуващ футбол, защото Маурицио Сари беше треньорът, а той налагаше невероятен стил на игра в Наполи и Челси. Очаквах там да заваря стила на Аякс, но за съжаление Сари напусна след една година.

Вижте още:  Греъм Потър проговори за договора на Канте

Очакванията да вкарвам голове? Мисля, че би трябвало да го правя, предвид уменията ми във въздуха и скоковете ми. Видяхте попадението ми срещу ДС Юнайтед. Бях наистина активен в наказателното поле и се опитвах да бъда свободен. Това е нещо, което ми харесва. Дали съставът е достатъчно добър за триумф в Шампонската лига? Мисля, че имаме наистина добър състав. Доста отбори в Европа разполагат с добри състави. Смятам, че е много трудно да се каже още отсега. Това е нещо, което се развива по време на сезона и в даден момент усещаш, че можеш да го направиш. Най-важното нещо е да продължа да се развивам и да ставам по-добър играч. Байерн ме привлече за доста пари и съм благодарен за това. Но това не означава нищо – всички са едни и същи. Трябва да останеш смирен и да продължаваш да се развиваш”, заяви Де Лихт в интервю за ЕSPN.

Източник: