агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Делото срещу преследвача на Емануела отложено за 10-и път, сагата се точи 7 години

Сагата с делото на Емануела срещу обсебения й ухажора Алекс Воуг продължава и отложено за десети път, научи HotArena.

seo-blog7

В съдебната зала отново не се е явил никой, а служебният защитник на обвиняемия е представил писмена молба за отлагането, в която изтъква, че е бил контакти със заразен от коронавирус. Воуг продължава да се издирва. Отдавна и телефонните му номера, от които е изпращал любовните съобщения на фолкдивата, както и профилите му във фейсбук са закрити. Поредното 11-о заседание е насрочено за 10 декември 2021г.

Сагата започна преди седем години, пише „Телеграф“.

Напористият фен преследва певицата из цяла България и дори зад граница. Последния път той я причакал в Банско след нейно поредно участие там и отново настойчиво поискал да се срещнат насаме. Това преляло чашата и тя подала веднага жалба в полицията. Районна прокуратура – Разлог повдигна обвинение срещу 48-годишния натрапник от София, който се представя с името Алекс. Емануела била тормозена не само с любовните излияния към нея в социалните мрежи и по телефона, но и като я преследвал навсякъде по участия, дори пред дома й. За преследването на обвиняемия са подавани неколкократно сигнали от певицата. През месец юли миналата година по Закона за МВР мъжът е предупреден писмено с протокол да прекрати преследването срещу Емануела и да не я доближава по-близо от 100 м, но той продължил.

„Даже закъснях с жалбата. Оказа се, че този човек ме преследва от четири години, но аз разбрах за него преди година и половина. Преди явно не съм обръщала внимание на излиянията му, които напоследък станаха нетърпими. На пръв поглед изглежда безобиден, но не мога да продължавам да го търпя, категорична е Емануела. – От вманиачения фен нямах отърваване, защото дори и да го блокирам, той веднага си прави нов профил в Инстаграм и започва отново с тормоза. Явно си е повярвал, че може да бъде с мен, да имаме връзка. Твърди, че съм се снимала с него на мое участие, преди това съм го била качила на сцената, че съм го харесвала“, разкрива Емануела  Според нея мъжът е психопат и е потенциално опасен за нея.

Вижте още:  Ани Хоанг и младият й колега Теодор се укриват в бомбоубежище (ВИДЕО)

Налудничавият ухажор признава във видео, че той е този, който пише постоянно на поп фолк изпълнителката. Дори твърди, че има видения с нея. Последният път обвиняемият е задържан в Банско, след като си позволил да отправи към Емануела заплахи за живота й след няколкогодишно системно следене. Това преляло чашата. Мъжът е с чисто съдебно минало и предложението на прокуратурата е обвиняемият да бъде освободен от наказателна отговорност, като му бъде наложено административно наказание. Според законовите разпоредби е глоба от 1000 до 5000 лева.

Източник:

гръцки преводач Добрич