агенция гръцки преводи

Актуални новини от България и света | actualnobg.info

Български новини от политиката и бизнеса ⏩ Актуални политически теми на деня ⚡ Спортни новини, Шоу и здравни теми ☛ actualnobg.info

Докато разпуска на яхта: Уволниха мъжа на Алекс Раева от КЗП

Мъжът на певицата Алекс Раева – Любомир Палаханов, е един от уволнените от Комисията за защита на потребителите в Благоевград. Това се случи, докато той е с половинката си на яхтата на Орлин Горанов за неговия 65-и юбилей.

seo-blog7

„За мен е абсолютно неясно защо действа така новото ръководство, назначено от Корнелия Нинова. Най-вероятно става въпрос за политическа чистка. Аз вече съм внесъл жалба в съда срещу моето уволнение. Съдът ще реши кой е прав и кой не е. Справедливостта ще възтържествува. Ще си търся правата докрай, не е нормално да се отнасят по този начин с нас“, заяви пред „Телеграф“ Любомир Палаханов. Той смята, че има неразбиране на дейността на КЗП, за да си позволи някой да уволнява доказани специалисти. Явно защото не е наясно с функциите на КЗП и как действа тя. Той и останалите уволнени разпространиха и отворено писмо до българските медии. Според тях съмнения будят и различни публични факти относно законността на избора на новото ръководство на КЗП и тяхната компетентност, управленски способности и морални качества, което води до неработеща и неефективна КЗП в ущърб на всички потребители.

Палаханов и Раева прекарват лятната си ваканция в компанията на Орлин Горанов и жена му Валя. Двете семейства всеки ден се наслаждават на красивите гледки и безкрайния хоризонт над морето. Двамата мъже не пропускат да пуснат въдиците и да ловят риба. „Орлин е сред най-вдъхновяващите ми приятели. И категорично е по-добрият риболовец от нас двамата. А този негов рожден ден ще остане красив спомен за всички ни”, сподели специално за „Телеграф” Палаханов. „Честит рожден ден, приятелю, учителю, вдъхновителю, модела за мъж, модела за човек! Бъди здрав и споделящ щастливите моменти с нас, твоите приятели!”, написа Алекс в Инстаграм и постна снимка с Орлин.

Вижте още:  Дениз Хайрула от „Ергенът” се срамува от бедните си майка и баща

Сред вълните, галени от морския бриз, компанията гръмна шампанско за здравето и бъдещите успехи на рожденика, надигнаха и чаши с коктейли за щастието на юбиляря. Купонът продължи до късно, наздравиците не спряха през цялото време. Орлин Горанов и съпругата му са сред най-близките приятели на Палаханов и Раева и основни “сватовници”. Любовта между двамата пламна именно на морско пътешествие с яхта, а от нея се роди красиво момиченце, което наскоро навърши три години. Източник: